Formstøbte puder

De fleste har nok prøvet at vågne med ondt i nakken eller skuldrene, fordi de har ligget med en pude, der enten var for hård eller blød. Men med en af vores ergonomiske formstøbte puder er dette fortid. Derfor er formstøbte hovedpuder ofte en dejlig øjenåbner, og mange kunne aldrig drømme om at gå tilbage til en almindelig pude, når de først har prøvet dem. Puderne er både perfekte til dig, der kæmper med ømhed eller skader i overkroppen og dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din nattesøvn. En formstøbt hovedpude er nemlig skøn at sove med, da den er fleksibel og tilpasses din krop, så du ligger optimalt. Vores formstøbte puder er produceret af kva-litetsmærker som Röwa og Dunlopillo og typisk fremstillet i naturligt materiale, der både er ånd-bart og allergivenligt. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af formstøbte puder, og bestil den, der matcher dine præferencer – det vil du ikke fortryde.
 

8 varer

Sorter faldende
 1. Röwa Ecco2 hovedpude
  1.698,00 kr

   

 2. Silvana hovedpude GRENAT
  1.199,00 kr

   

 3. Silvana hovedpude SAPHIR
  1.199,00 kr

   

 4. Silvana hovedpude EMERALD
  1.199,00 kr

   

 5. Silvana hovedpude FLURINE
  1.199,00 kr

   

 6. Silvana hovedpude CRISTAL
  1.199,00 kr

   

 7. Silvana hovedpudebetræk
  299,00 kr

   

8 varer

Sorter faldende

Formstøbte puder, der passer til din krop

En af de bedste ting du kan gøre for at undgå spændinger i nakke, skuldre eller hoved er at anskaffe dig en hovedpude, der passer til dig og den måde, du sover på. Her hos Schwarz Senge står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den hovedpude, der belaster din krop mindst muligt. Vores formstøbte puder giver tættere støtte til nakken og aflaster dine skuldre, hvormed det bliver nemmere at slappe helt af, når du ligger ned. Du har desuden f.eks. mulighed for at vælge mellem forskellige grader af hårdhed. Her skal du både tænke over, hvor højt du foretrækker at ligge med hovedet, samt hvor blød din seng er. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kompetente personale.

Justerbare formstøbte puder

Vores formstøbte puder kommer i flere forskellige varianter og størrelser. Hvis du allerede sover med en formstøbt hovedpude, har du måske en idé om, hvilke mål og hvilken hårdhedsgrad, du foretrækker. Hvis du derimod aldrig har ligget med en formstøbt pude, kan vi anbefale en af vores justerbare formstøbte puder. Disse hovedpuder har flere lag, der gør, at pudehøjden kan justeres, så den passer til netop din sovestilling. Derfor er puden f.eks. også ideel for dig, der foretrækker at ligge på siden eller maven. Skummet i puden er specialudviklet til at være blødt og behageligt og samtidig give god hvile til din overkrop. Du kan samtidig købe lækre betræk til formstøbte hovedpuder her på vores webshop. God fornøjelse.