Madrasser i Spec. Mål

Madrasser i spec. mål kan man få lavet her hos Schwarz. Madrassen er den vigtigste del af sengen. Det er den, der afgør komforten. Alle vores modeller af madrasser i spec. mål kommer fra fabrikanter, som vi har fuld tillid til. De er gennemtestede, hver madras er unik, og det er vigtigt, at du vælger den, der bedst passer til din kropsbygning og dine præferencer. Vi kan naturligvis vejlede dig, og vi foretager også en rygtest ganske gratis. Kom forbi Schwarz Senge på Østerbro, og hør meget mere om vores madrasser i spec. mål.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Komfortable madrasser i specialmål efter din kropsbygning

Vores udvalg af madrasser i spec. mål er perfekt til den kvalitetsbevidste kunde, der opprioriterer en god nats søvn. Udvalget består bl.a. af boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser. Vi sælger madrasser i spec. mål af højeste kvalitet i forskellige mål, der passer til lige netop din seng eller sengeramme derhjemme.
Tag vores rygtest. Resultatet er et godt udgangspunkt for at vælge en ny madras, også når du skal finde madrasser i spec. mål. Vi finder i fællesskab den perfekte madras til dig.

Lad os give dig individuel vejledning

Det er helt klart anbefalelsesværdigt, at du kommer forbi vores fysiske butik på Østerbro. Der finder du 500 kvadratmeter fyldt med senge, sengebunde og meget andet. I denne forretning står vores kompetente medarbejdere parate til at hjælpe dig med at få lavet madrasser i spec. mål. Hos Schwarz Senge kan du vælge imellem modeller af madrasser i spec. mål fra Dunlopillo, Carpe Diem, Getama, KOZ og andre mærker. Vi sælger fra en lang række af kendte producenter, som alle står for en meget høj kvalitet.