Lagner

Er du på udkig efter lagner i højeste kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. For i vores webshop finder du et lækkert udvalg af kvalitetslagner fra nogle af markedets bedste producenter. Se blandt andet vores udvalg af Heike Marko Jersey-lagner, som er fremstillet af den fineste bomuld i Mako-kvalitet. Disse kvalitetslagner er lavet af stof, der er strikket ved hjælp af Interlock Jersey-metoden, som giver et særdeles tæt og blødt stof. Det gør stoffet ekstra behageligt at ligge på. Vi forhandler de skønne kvalitetslagner i et væld af flotte farver, fra de helt afdæmpede farver over i pangfarver. Vi har naturligvis lagnerne i alle gængse standardstørrelser, så du kan finde en model, der passer til netop din seng. Tag et kig på vores webshop og find et kvalitetslagen, der matcher dine ønsker. Hvis du har selv det mindste spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
 

5 varer

Sorter faldende

5 varer

Sorter faldende

Fantastiske lagner til en god nats søvn

Med lækre lagner får du skabt masser af komfort i din seng. Effekten af den øgede komfort er et øget velvære. Og når du oplever et højt velvære, er der en god sandsynlighed for, at du slapper godt af og nemmere falder i søvn. Den sunde søvn hænger selvfølgelig sammen med gode vaner, men de rette materialer og udformningen af disse har også betydning for et sundt soveliv.

Det sunde soveliv er vigtigt for os hos Schwarz Senge. Derfor er det kun det bedste, der er godt nok, når det kommer til senge og alt, hvad der hører til dette vigtige møbel. Vi er en specialforretning med specialuddannet personale, men ikke nok med det – hos os er senge blevet solgt i flere generationer, hvilket giver os en helt særlig føling med det bedste indenfor senge, sengetøj, lagner og lignende.

I tvivl om dit næste lagen? Vores specialuddannede medarbejdere hjælper dig

Vores specialuddannede medarbejdere er parate til at hjælpe dig med dit næste køb til sengen, hvad enten der er tale om køb af en ny seng eller et nyt lagen. Lagenpræferencerne skifter fra person til person – det er med andre ord forskelligt, hvad vi synes føles godt. På samme måde er der også forskellige ønsker indenfor farver. Vi har heldigvis mange farver at vælge mellem – blå, grøn, rød, hvid, sort og mere. Forskellige størrelser kan vi naturligvis også klare – vi har blandt andet lagner på 90x200, 140x200 og 180x200. Snart har du skabt nogle rigtig gode forudsætninger for det sunde soveliv.