Sengetæpper

Hvis du ønsker en endnu bedre hverdag med energi og overskud, er det vigtigt, du prioriterer din søvn og dit soveværelse. Soveværelset skal være et rum, der giver plads til afslapning og søvn, men som også er rart at være i. Vi bruger trods alt mange timer af vores liv i soveværelset. Derfor er det også vigtigt, at du har det sengetilbehør, der passer til og opfylder dine behov. Her på siden finder du vores udvalg af smarte sengetæpper i mange forskellige typer og størrelser. Med et af vores sengetæpper kan du forvandle dit soveværelse fra et rum, der kun er dedikeret til søvn, til et rum, der også kan favne de hyggelige stunder i dagtimerne. Kig dig endelig omkring efter dit drømme sengetæppe! Hvis du har nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette gør du ved at ringe på tlf. 35 42 78 20.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Alt i sengetæpper og sengetilbehør

Her hos Schwarz Senge har vi mange års erfaring indenfor dyner, senge og sengetilbehør. Vi åbnede vores butik i 1950 og har siden da haft fokus på kvalitet, gode materialer og den rigtige vejledning. Dette gælder både senge og sengetilbehør som for eksempel sengetæpper og sengetøj. Hvis du for eksempel er på udkig efter en ny seng tilbyder vi dig en gratis, digital rygtest, så du kan finde lige præcis den madras, du skal bruge. Hvis du derimod er på udkig efter en af vores mange stykker tilbehør, står vi selvfølgelig også klar med god vejledning. Du er altid meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Østerbro i København, hvor du kan se og mærke vores produkter.

Sengetæpper i høj kvalitet

Når du køber et sengetæppe, en dyne eller noget helt tredje hos Schwarz Senge, er du sikret høj kvalitet og tekstiler, der ikke skader din krop. Vores produkter er Øko-tex certificerede, så du kan være sikker på, at vores produkter ikke indeholder kemikalier der enten er eller blot kan være skadelige for din sundhed. Hvis du har nogle specielle allergier, har vi også allergivenlige dyner, så du kan være helt sikker på en god og uforstyrret søvn. Udover sengetæpper, dyner og senge i høj kvalitet tilbyder vi også en lang række fordele. Når du handler hos Schwarz Senge, tilbyder vi nemlig en gratis, digital rygtest, senge i alle mål, 60 dages ombytningsret og gratis fragt ved køb over 700 kroner. Vi ser frem til at udfylde dine drømme om en god søvn.