Dyner

Når man tænker på, at vi bruger cirka en tredjedel af døgnets timer på at sove, så er en kvalitetsdyne uden tvivl en god investering. Netop derfor er det også vigtigt at få valgt den rigtige dyne, som passer til netop dine behov. I vores udvalg her på siden finder du både enkeltdyner og dobbeltdyner i forskellige typer og længder. Vi tilbyder både vinterdyner, til dig der altid fryser lidt om fødderne, og helårsdyner til dig, der hverken har det for varmt eller koldt, og som foretrækker at bruge den samme dyne hele året. Du kan vælge mellem dyner med andedun, gåsedun eller silke, hvor andedun er det mest prisvenlige alternativ, mens silken har store fordele for eksempelvis allergikere. Gåsedun er kendt for at bestå af store dun, hvilket holder dig lun og varm natten igennem. Du kan læse mere om, hvad du skal være særligt opmærksom på samt fordelene ved de forskellige produkttyper nedenfor.
 

8 varer

Sorter faldende
 1. Schwarz helårsdyne 100% Håndsorterede hvide Gåsedun
  Udsalgspris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.798,00 kr

   

 2. Schwarz helårsdyne i hvide Europæiske andedun
  Udsalgspris 1.998,00 kr Vejl. pris 2.598,00 kr

   

 3. Schwarz helårsdyne hvide gåsedun
  Specialpris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.998,00 kr

   

8 varer

Sorter faldende

Det skal du være opmærksom på, når du køber nye dyner fra Schwarz Senge

Noget du især skal være opmærksom på, når du investerer i din næste sovepartner, er dynens bærevne. Det er et udtryk for, hvor god kvaliteten af dynen er, det vil sige materialernes og dunenes kvalitet. Jo højere bæreevnen er, jo bedre isolerer dynen – og jo mindre fryser du tæerne i årets kolde måneder. Her spiller materialet også en stor rolle. For eksempel har dun en bedre bæreevne end fjer, og dyner med gåsedun har en bedre bæreevne end en dyne med andedun. Derudover kan forskellige typer af gåsedun også give forskellig bæreevne alt efter oprindelse og kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken dyne du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på 35 42 78 20.

Silkedyner er for dig, der stiller særlige krav til dine dyner

Det er ikke for ingenting, at man bruger udtrykket ’blødt som silke’. En silkedyne er en virkelig god investering, da der her er tale om dyner i en god kvalitet og mange fordele. Først og fremmest er silke som materiale temperaturregulerende, idet silkefyldet er i stand til at absorbere fugt og varme og herefter transportere det væk igen. Derfor er dynen også et godt valg, hvis du har en tendens til at svede om sommeren og fryse om vinteren. Silkedyner er desuden ideelle for allergikere, da materialet er et både naturligt og antibakterielt materiale, der forhindrer fx husstøvmider i at slå sig ned i din dyne. Derudover sikrer silkens evne til at absorbere fugt et sundt og tørt soveklima.