Allergivenlige dyner

Hvis du går op i din sundhed, er det vigtigt med god og ubesværet søvn. Dette kan opnås på mange måder. En af de store faktorer, der spiller ind, når det handler om en god nats søvn, er en god dyne. Vi bruger op mod en tredjedel af vores liv på at ligge under vores dyne, og det er derfor også vigtigt, at du har den helt rigtige af slagsen. Her hos Schwarz Senge tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer af allergivenlige dyner. Med en allergivenlig dyne kan du trygt og med god samvittighed lægge dig til at sove. Udover det faktum, at vores allergivenlige dyner egner sig til alle typer af hud og eventuelle udfordringer med allergier, er de også fantastiske at sove med. Blandt vores dyner finder du både helårsdyner og tykke vinterdyner, du kan holde dig varm med. Vi garanterer dig en god nats søvn med en af vores allergivenlige dyner.
 

4 varer

Sorter faldende

4 varer

Sorter faldende

Det ypperligste inden for dyner

Hos Schwarz Senge har vi siden 1950 gjort, hvad vi kan, for at sikre din gode nattesøvn. Schwarz Senge producerede i 1950 både senge og dyner og besluttede i 1995 yderligere at fokusere på produktion af senge og madrasser. Da vi hos os gerne vil tilbyde det allerypperligste inden for dyner, har vi besluttet at genoptage produktionen af dyner i tæt samarbejde med en dansk dyneproducent. Dette betyder, at du igen kan købe vores fantastiske, bløde og vaskeægte dyner. Hvis du for eksempel vælger en af vores allergivenlige dyner, der desuden er Øko-tex certificerede, garanterer vi dig en god og tryg nats søvn. Med et Øko-tex certificeret produkt er du også sikker på, at dit produkt ikke indeholder kemikalier, der er sundhedsskadelige eller kemikalier, der blot mistænkes for at være skadelige for dig som forbruger.

Dyner til ethvert behov

Når du handler her hos os, er det vigtigt, du føler dig hjulpet og finder den helt rigtige dyne, seng, madras eller hvad, du må stå at mangle. Derfor tilbyder vi også forskellige ordninger, der sørger for, at du finder den perfekte løsning. Hvis du for eksempel står og mangler en allergivenlig dyne, men du er i tvivl om, hvorvidt den egner sig til dine behov, kan du enten besøge vores fysiske butik på Østerbro i København, der uden tvivl kan hjælpe dig. Du kan også kontakte vores kundeservice, der vil gøre sit allerbedste for at hjælpe dig. Det gør du på tlf. 35 42 78 20.