Puder

Der er ikke noget værre end at vågne med ondt i nakken, og derfor er det vigtigt at få valgt en pude, der passer til lige netop dit hoved og din smag. Skal du for eksempel have en høj, mellemhøj eller lav pude? Det afhænger blandt andet af, om du oftest sover på ryggen, maven eller på siden, om du har brede eller smalle skuldre, og af, om din madras er blød eller hård. Her på siden kan du se vores udvalg af puder og læse mere om fordelene ved de forskellige typer – uanset om du er på udkig efter en dejligt bløde dunpuder eller ergonomiske puder fra Dunlopillo, der giver ekstra støtte, mens du sover. Du er også velkommen til at ringe til os, så vores kompetente medarbejdere kan hjælpe dig med at finde de puder, der passer lige netop til dig.
 

11 varer

Sorter faldende
 1. Röwa Ecco2 hovedpude
  1.698,00 kr

   

 2. Silvana hovedpude GRENAT
  1.199,00 kr

   

 3. Silvana hovedpude SAPHIR
  1.199,00 kr

   

 4. Silvana hovedpude EMERALD
  1.199,00 kr

   

 5. Silvana hovedpude FLURINE
  1.199,00 kr

   

 6. Silvana hovedpude CRISTAL
  1.199,00 kr

   

 7. Silvana hovedpudebetræk
  299,00 kr

   

11 varer

Sorter faldende

Puder i alle afskygninger – skal jeg vælge dun eller ergonomi?

Ingen puder er forkerte, men der er helt sikkert en pude, der er mere rigtig for dig. Der findes mange fordele både ved dunpuder og ergonomiske puder, men den største forskel er pudens evne til at holde formen. Ergonomiske puder har en kerne af naturlatex og vil derfor altid være bedre til at holde på formen end en dunpude, hvis fyld ofte flader sammen i løbet af natten. Til gengæld kan du helt selv bestemme, hvordan du vil forme dunpudens bløde og luftige fyld. Så hvis du ikke kan undvære den fluffy følelse af en nyrystet dunpude, skal du helt klart vælge dun. Den største grund til at købe en ergonomisk pude er, at den giver ekstra støtte til ryg og nakke, hvis du døjer med smerter eller har problemer med at slappe af i nakken, når du skal sove. Hvis du slet ikke kan vælge, er det muligt at købe en kombineret udgave, der har en støttende kerne omgivet af en blød yderdel med dun. Her får du både støtte og en blød yderdel, der kan formes efter behov.

Fordelene ved at købe dine nye puder hos Schwarz Senge

Den største fordel ved at købe din næste pude på Schwarz er, at vores medarbejdere har en stor og lang erfaring i at vejlede vores kunder om alt til soveværelset. Vi ønsker at du skal sove godt, og derfor tilbyder vi puder i høj kvalitet fremstillet af danske producenter. Det bedste af det hele er, at vi har gratis levering ved køb over 700 DKK.