Hos Schwarz Senge udfører vi en gratis rygtest

Helt uden forpligtelser, selvfølgelig. Vi har det mest avancerede udstyr i Europa til at foretage denne type test. Efter testen vil en af vores erfarne medarbejdere rådgive dig/jer. Hele forløbet varer omkring en time for både singler og par.

Ethvert menneske er unikt, og derfor er det også nødvendigt med en unik madras. Testen hjælper os med at finde den madras, der giver dig den allermest ergonomisk korrekte liggeposition.

Efter testen og rådgivningen, der hører med, har du mulighed for at anskaffe dig en
kropstilpasset madras, der giver dig en optimal sovekomfort nat efter nat. Samtidig kan du også sove trygt og godt ved tanken om, at din madras nu virkelig også er det helt optimale valg.

Hvordan udføres en rygtest?

Det koster ikke noget at få udført en rygtest her hos Schwarz Senge. Det eneste, du skal investere, er tid. Og du får meget igen. For vi kan med denne test meget præcist finde frem til, hvilken madras der giver dig den bedste støtte.

Men hvordan udføres testen? Det er nok de færreste, der har fået udført en rygtest, så vi forstår godt, hvis du er i tvivl om, hvordan det foregår.

Selve testen varer blot 15 minutter. Til at begynde med registrerer vi din højde, vægt og kropsbygning. Derefter måles rygsøjlen med bevægelige rygskinner og en digital aflæser. Til sidst afprøver du en testmadras. Så finder vi ud af hvilken madras, der passer bedst til din krop.

En rygtest giver dig en forbedret søvn

Du kan bestille tid til testen allerede i dag. Det tager ikke lang tid at bestille, og det tager heller ikke lang tid at få udført testen, men testresultatet får en langvarig og positiv effekt på din søvn.

Rygtesten kan f.eks. gøre en kæmpe forskel i forhold til nakkesmerter og rygproblemer. Tag vores test og opnå en forbedret søvn – og få dermed mere energi i hverdagen.

Takket være vores test og vores kompetente personale får du den madras, der giver dig den bedste liggeposition. Alle har mulighed for at få foretaget en rygtest hos os uden omkostninger. Vi har Europas førende udstyr til formålet. Vi glæder os til at se dig, så vi kan hjælpe dig med at forbedre din søvn.