En rygtest er din vej til den perfekte sengeløsning

Du behøver ikke længere drømme om den gode nattesøvn. Eller blive frustreret hver morgen efter endnu en nat med dårlig søvn og ondt i ryggen.

Hos Schwarz Senge kan du få en gratis rygtest, der kan være løsningen på dine søvnproblemer. Med vores rygtest kan du få professionel vejledning og finde den madras, der giver dig optimal støtte og komfort

Rygtesten er selvfølgelig helt uforpligtende. Og endnu bedre, det tager kun 15 minutter.

Hvordan udføres en rygtest?

Det er utrolig nemt at få taget en rygtest. Det tager kun 15 minutter, og så har vi fundet frem til den bedste madras for din krop. Rygtesten udføres ved følgende 3 trin:

  1. Vi registrerer din højde, vægt og kropsbygning.
  2. Du stiller dig ved væggen, hvor din rygsøjle bliver målt med en bevægelig rygskinne.
  3. Du afprøver en testmadras for at teste din generelle komfort.

Efter testen har du mulighed for at vælge en kropstilpasset madras, som er skræddersyet til din krop. Med en skræddersyet madras vil du få optimal støtte og sovekomfort, der sikrer en god nattesvøn nat efter nat.


Vi ved, at det er de færreste, der har fået udført en rygstest. Så vi forstår godt, hvis du er i tvivl om, hvordan det foregår. Du er altid velkommen til at ringe på
35 42 78 20, så vi kan besvare dine spørgsmål.

Vælg den bedste seng og madras

Vores rygtest er din vej til den optimale seng og madras, der passer til dine individuelle behov. Med vores personlige rådgivning sikrer vi, at du får den bedste sengeløsning for komfort og støtte.

En skræddersyet madras kan særligt gøre underværker for din nattesøvn. Hos Schwarz Senge tilbyder vi kropstilpassede madrasser, der giver dig optimal komfort hver eneste nat.

Test flere senge og vælg den helt rigtige

Det er nødvendigt at teste senge og madrasser inden et køb. Der er mange senge- og madrastyper på markedet, som kan gøre det uoverskueligt at finde den helt rigtige sengeløsning.

Hos Schwarz Senge har vi et bredt udvalg af kvalitetssenge fra populære mærker. I vores sengeforretning på Østerbro kan du afprøve og teste sengene, så du kan blive klogere på dine præfenerencer for, om det skal være en kontinentalseng, elevationsseng, boxmadras eller en helt fjerde sengetype.

 

Er det bedst med en hård eller blød madras?

Ethvert menneske er unikt, og det varierer fra person til person, om det er bedst med en hård eller blød madras. For nogle kan en blød madras give ondt i ryggen, for andre er det en hård madras, der giver ondt i ryggen i løbet af natten.

Valget mellem hård eller blød madras afhænger af din unikke kropsbygning og præferencer. Med en rygtest får du professionel vejledning til valget. Vi tilbyder også gratis justering af hårdheden på din madras inden for 60 dage efter levering, så din madras får den helt rigtige hårdhed.

 

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af ny seng?

At købe en ny seng er en stor beslutning, der kræver grundig overvejelse. Før du køber en ny seng, skal du være opmærksom på din kropsbygning og måde at ligge på, når du sover. For at få den optimale komfort er det afgørende, at finde ud af hvilken seng, din krop har bedst af.

Du skal også være opmærksom på sengens kvalitet, materialer og tilvænning. En seng af høj kvalitet har længere levetid og bedre komfort. Det er vigtigt at teste sengen, men husk at tilvænning til en ny seng kan tage tid.

Rygsmerter og søvn

Har du en seng, madras eller topmadras, der giver ondt i ryggen eller andre rygsmerter? Det kan påvirke din søvnkvalitet og energi i hverdagen.

Hvis du vågner med rygsmerter om morgenen, er det typisk et tegn på en dårlig madras. Det kan skyldes, at madrassen har en forkert fasthed eller ikke støtter korrekt op om din krop.

 

Hvilken type seng er bedst for ryggen?

Det er et spørgsmål, mange stiller sig selv. Med vores rygtest kan vi hjælpe dig med at finde svaret. En seng, der støtter din rygsøjle korrekt, er afgørende. Vores rygtest fokuserer på at finde den ideelle seng og madras, der aflaster rygsøjlen og mindsker smerter i ryggen.

 

Find den bedste madras med en gratis rygtest

Du kan booke tid til en rygtest fra mandag til lørdag på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vi afsætter 1 time til test og rådgivning. Er I flere, som vil have udført en rygtest, behøver I kun at booke en tid.

Vi glæder os til at se dig, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste madras, der kan forbedre din søvn.