Hovedpuder

Mange af os får et nært forhold til vores hovedpuder. Dette er ikke så underligt, når du tænker på, hvor mange timer om året, du ligger på den. Selvom det derfor kan være svært at sige farvel til sin gamle natlige følgesvend, er der ofte meget komfort og god nattesøvn at hente i at skifte din slidte hovedpude ud med en ny og lækker kvalitetshovedpude. Her på siden finder du vores udvalg af hovedpuder fra markedets bedste producenter. Tjek f.eks. vores Dunlopillo hovedpuder, der er kendt for deres optimale komfort og lange holdbarhed. I modsætning til puder i dårligere kvalitet, bevarer vores hovedpuder formen og giver god støtte til din nakke og hoved de næste mange år. Hvis blot du har gjort dig nogle få overvejelser over din nye hovedpudes hårdhed og størrelse, kan du dermed roligt tage skridtet og bestille en eller flere af vores komfortable hovedpuder.
 

10 varer

Sorter faldende

10 varer

Sorter faldende

Perfekte hovedpuder til den perfekte nattesøvn

Alle vores hovedpuder er produceret i behagelige og naturlige materialer, der former sig efter hoved og nakke samt giver god komfort. Samtidig kommer vores hovedpuder i åndbart materiale, der får dem til at føles lette og lækre, og som kan vaskes. I vores sortiment finder du samtidig allergivenlige hovedpuder, så du undgår at vågne med en snottet næse eller irriterede øjne. Med andre ord er kun det bedste godt nok for vores kunders søvn, og vi stræber altid efter at have de bedste og mest bæredygtigt producerede hovedpuder på markedet.

Find dine nye hovedpuders hårdhedsgrad og størrelse

Hos Schwarz Senge er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den hovedpude, der passer til netop din krop og dine præferencer. Du kan ofte vælge, om vores hovedpuders hårdhedsgrad skal være soft, medium eller fast. Hvis du normalt sover på ryggen, er det vigtigste, at dit hoved ligger i vandret forlængelse af din rygsøjle, så din nakke hverken bøjer op eller ned. Ofte behøver din nakke i dette tilfælde ikke så meget støtte, hvorfor en af vores soft eller medium hovedpuder typisk vil være at foretrække. Hvis du derimod oftere sover på siden, kan det være en idé med en højere og mere fast hovedpude, der aflaster dit hoved, uden fyldet flytter sig, så den trykkes flad. Vi er altid klar til at vejlede, så kontakt os endelig, og lad os tage en snak om din næste hovedpude.