Schramm

Schwarz Senge er den eneste danske forhandler af Schramm, der er en traditionsrig tysk producent. Schramm er måske ikke et kendt mærke herhjemme, men det er en skam, for de fremstiller nogle af de allerbedste senge i verden. En seng fra Schramm er det oplagte valg til dig, der ikke vil have en standardløsning. Der er bogstaveligt talt tusinder af muligheder for at skræddersy din egen seng, og alle senge bliver fremstillet efter mål. Derudover bygges sengene i hånden – af naturmaterialer som kashmir, uld, silke og talalay-latex. Regn med otte ugers levering, men så får du også din helt egen luksusseng, formet efter din ryg og med personlige detaljer hele vejen igennem. I vores udvalg af de luksuriøse senge, som skræddersys til dine behov, finder du både kontinentalsengen og elevationssengen. Men du kan også se nærmere på den lækre sengeramme eller den fleksible sengebund samt madrassen, der fremstilles til netop dig.
 

8 varer

Sorter faldende
 1. Schramm UM-221 elevationsbund UDSTILLINGSMODEL
  Specialpris 15.998,00 kr Vejl. pris 42.000,00 kr

   

 2. Schramm elevationsbunde
  22.000,00 kr

   

 3. Schramm elevationssenge
  22.000,00 kr

   

 4. Schramm kontinentalsenge
  80.000,00 kr

   

8 varer

Sorter faldende

Schramm er mærket for dig, der søger en skræddersyet, luksuriøs løsning

Igen og igen viser forskning, hvor vigtig søvn er. Det er blandt andet koncentrationsevne og immunsystem, der bliver påvirket af, hvordan vi sover, for blot at nævne et par af de områder, som søvnen har stor magt over.

Hvis du ønsker at give dig selv de bedste forudsætninger for at sove godt, er en skræddersyet løsning et virkelig godt bud. Helt ned til den mindste detalje kan en seng fra Schramm tilpasses til eksempelvis din højde og kropsbygning. Du får derfor en komfort, som er helt særlig.

Udover at du kan nyde, at din seng er skræddersyet, får du med Schramm de reneste naturmaterialer ind i soveværelset. Er du til skønne materialer som kashmir, uld og silke? Så er dette mærke sikkert noget for dig.

Få unik vejledning, når du køber din kvalitetsseng fra Schramm

Hvis du er til kvalitet hele vejen rundt, når du køber møbler, kan du se frem til at handle hos Schwarz Senge. Vi har solgt senge i flere generationer, og det giver os et solidt fundament bestående af nuanceret viden. Du er derfor i trygge hænder hos os – også fordi vores medarbejdere er specialuddannede og erfarne indenfor alt det, der har med senge at gøre. Kom ind til os og oplev, hvordan vi tager os god tid til at afdække dine sengebehov, store som små.

En skræddersyet løsning fra Schramm giver dig de bedste forudsætninger for en god søvn, og vi skal nok sørge for at finde ud af alt det, der skal findes ud af, for at du får en perfekt model.

Smukke og elegante Schramm senge der pryder soveværelset

Vores udvalg af Schramm senge er lige noget for dig, der værdsætter luksuriøse løsninger til hjemmet i høj kvalitet. Med et skræddersyet sengesystem fra den eksklusive producent får du ikke kun en sovekomfort ud over det sædvanlige, du får også et elegant, eksklusivt og veldesignet møbel til dit soveværelse.

Virksomheden har udviklet og produceret kvalitetssenge siden 1923 og formår virkelig at følge tiderne med tidssvarende og moderigtige design. En Schramm seng kan bidrage med et elegant, roligt og topmoderne udtryk til dit soveværelse. Vi er sikre på, at vores udvalg af Schramm senge byder på en model, der falder i din smag, når det kommer til farver, stoftyper, sengegavle, fødder og meget mere.

Mange af vores Schramm senge og sengerammer her i sortimentet er håndbyggede i naturlige og holdbare materialer. Som fundamentet for hvert enkelt produkt finder du en håndværksmæssig tradition, som er gået i arv gennem hele tre generationer. Når du vælger en løsning fra Schramm, har du mulighed for at få specialfremstillet din egen unikke seng ud fra dine ønsker og drømme. Hvis dette lyder som noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig på tlf. +45 35 42 78 20 eller se dig i vores butik på Østerbro.