Selecta

Selecta er en tysk producent, der står for bag fremstilling af madrasser, senge, lamelbunde og mere. Det hele foregår indenfor egne rammer, da Selecta selv sørger for både udvikling, design og fremstilling. Det tyske mærke formår at kombinere materialer af højeste kvalitet med unikt, selvstændigt og moderne design. Fremstillingen sker altid med respekt for de fantastiske materialer, der benyttes, og med et produkt fra dette brand får du ting til soveværelset, som kan holde i mange år frem. Selecta er et af de mærker, som vi hos Schwarz Senge stoler allermest på. Vores flotte Selecta-sortiment rummer eksempelvis madrasser, som er skabt efter de nyeste teknologier indenfor ergonomi, der giver en god søvn. Du finder også børnemadrassen, sengebunden, sengebenene m.m. Du er velkommen til at besøge os og se hele vores Selecta-udvalg i vores fysiske butik, som befinder sig på Østerbro i København. Vi har altid tid til at hjælpe dig med at finde nye artikler til soveværelset.
 

8 varer

Sorter faldende

8 varer

Sorter faldende

Oplev banebrydende løsninger til soveværelset med Selecta

Vi er stolte over at tilbyde et stort udvalg fra tyske Selecta. Selecta-produkter er lig med tysk håndværk, når det er bedst, og vi kan ikke andet end at anbefale dette mærke, som står for en ufravigelig høj kvalitet i forhold til prisen.

Selecta er ligefrem banebrydende, når det kommer til at skabe unikke løsninger til soveværelset. Firmaet står bag solide senge, madrasser og lamelbunde, der holder i mange år. Selectas soveværelsesartikler associeres med selvstændigt og moderne design, og materialerne er altid af bedste kvalitet. De forskellige produkter fra dette mærke er desuden skabt til hinanden, og der er mange kombinationsmuligheder. Vælg den løsning, der matcher netop dine behov.

Med Selecta-produkter får du også produkter, som er håndlavede. Det lyder måske dyrt, men alt fra dette mærke tilbydes til særdeles fornuftige priser, når du handler hos Schwarz Senge.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige soveudstyr fra Selecta

Det kan være, at din interesse for Selecta er blevet vakt ved, at du nu har siddet og læst om mærket. Men hvad skal du helt præcist vælge? Måske har du noteret dig nogle produkter, der ser ud til at være noget for dig. Men er de nu også noget for dig? Det er vigtigt, at du ender med det helt rigtige soveudstyr, da søvnen spiller en afgørende rolle i mange aspekter af vores liv, f.eks. når det kommer til det fysiske og mentale helbred.

Heldigvis er det eksperter, du møder, når du træder ind i vores forretning. Du kan være sikker på, at vi ikke overser det mindste behov eller den mindste præference.

Din ideelle seng med lameller og madras fra Selecta

Udover høj kvalitet kan du med produkter fra Selecta også sammensætte en seng, der passer præcis til dine behov. Det er vigtigt, at din nye seng giver din krop den støtte, den har brug for, så du kan holde en god, sund sovestilling og vågne veludhvilet til en ny dag. For at opnå den kombination, der giver dig den bedst mulige søvn, er det essentielt at finde de rette lameller og den korrekte madras.

Det er vigtigt at finde en god lamelbund til din nye seng, da det er denne, der skal danne base og grundlag for sengens elasticitet og støtte. Selecta tilbyder forskellige typer af lamelbunde, der giver større eller mindre mulighed for fleksibilitet og støtte i forskellige zoner. Det kan være et blødere skulderområde, så dine skuldre kan synke dybere ned i madrassen.

Det er desuden vigtigt at finde den optimale madras. Dette kan være kompliceret, men fortvivl ikke. Med Selectas store udvalg af madrasser, kan du garanteret finde en, der passer til dig. Selectas madrasser kan købes i forskellige hårdheder og materialer. Så hvis du leder efter en lækker seng af højeste kvalitet, bør du tage et kig på vores udvalg af sengedele fra Selecta.