Latex madrasser

Hos Schwarz er vi eksperter i latexmadrasser. Derfor har vi udvalgt de lækreste modeller til vores sortiment. Du kan med andre ord se nærmere på forskellige slidstærke madrasser fra brandet Dunlopillo. Dunlopillo er en af de førende fabrikanter i branchen. På denne side finder du blandt andet modellen, der har integreret topmadras og modellen med åben cellestruktur, der giver optimal åndbarhed. Du finder desuden den vendbare madras med ekstra høj naturlatexkerne. Vi forhandler latexmadrasser i størrelser som 80 x 200, 90 x 200 og 140 x 200. Klik på vores flotte madrasser for at se mere. Hos Schwarz Senge har vi altid et stort udvalg af madrasser. Vi forhandler både modellerne online og i vores store fysiske butik på Østerbro. Kom forbi og mærk den høje kvalitet på egen krop. Vi hjælper dig med at finde den madras, der skal til, for at du vågner glad og veludhvilet.
 

3 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Madras Pure White 16 cm
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Udsalgspris 6.179,00 kr Vejl. pris 10.298,00 kr

   

 2. Dunlopillo Madras Pure 16 cm
  Udsalgspris 6.179,00 kr Vejl. pris 10.298,00 kr

   

3 varer

Sorter faldende

Hvad er fordelene ved en latexmadras?

Vi sælger madrasser fra Dunlopillo, der er en af de førende madrasproducenter i Norden. Dunlopillo er kendt for at skabe latexmadrasser i naturlige materialer, der er allergivenlige. Dunlopillos madrasser i latex er desuden kendte for at være særligt åndbare og fleksible. Firmaet giver dig 15 års garanti på madrasserne, hvilket bevidner den høje kvalitet.

Men måske vil du gerne vide lidt mere om, hvad latex er for noget? Og hvilke fordele der er ved en latexmadras? Latex er lavet af et elastisk materiale, som fremstilles af gummitræets mælkesaft. Når du vælger en madras i latex, får du en madras, der i høj grad følger kroppens konturer. Den giver dig en fantastisk støtte. Og da latex absorberer bevægelse, er en madras i latex perfekt, hvis din partner er meget urolig i løbet af natten. Din krop får også perfekte forhold at ånde i, når du sover på en madras af latex.

Du finder den rette latexmadras hos os

Vores store butik byder på 500 kvadratmeter spækket med alt til soveværelset. Hos Schwarz Senge hjælper vi dig med at finde madrasser, senge og andet, der giver dig en bedre søvn.

Vi forhandler flere andre produkter fra vores leverandør af latexmadrasser, Dunlopillo. Dunlopillo er et anbefalelsesværdigt mærke, og hvis du selv vil prøve vores madrasser og meget mere fra dette brand, skal du blot besøge os på Østerbro. Måske er det netop et lækkert kvalitetsprodukt fra en leverandør som Dunlopillo, der kan give dig en himmelsk søvn. Vi er altid parate til at hjælpe dig med at finde den perfekte latexmadras og andre varer, der bidrager til, at du er frisk og veludhvilet.