Helårsdyner

Hvis du leder efter en måde at forkæle dig selv på, er du kommet til det rette sted. Én af de allerbedste gaver, vi kan give os selv, er nemlig en god søvn. Vi bruger op mod en tredjedel af vores levetid under vores dyner, så det kan godt svare sig at bruge nogle penge på det helt rigtige sengetilbehør. Her på siden finder du oversigten over vores helårsdyner i høj kvalitet. Med en helårsdyne, der passer dine ønsker og søvnbehov kan du både øge dit daglige fokus, din indlæring og dit generelle overskud i din hverdag. Hvis du vil vide mere om vores helårsdyner, kan du kontakte vores kundeservice, der glædeligt hjælper dig. Dette kan gøres på tlf. 35 42 78 20. Hvis du gerne vil vide endnu mere, er du også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Østerbro i København, hvor vores dygtige sælgere står til rådighed.
 

4 varer

Sorter faldende
 1. Schwarz helårsdyne 100% Håndsorterede hvide Gåsedun
  Udsalgspris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.798,00 kr

   

 2. Schwarz helårsdyne i hvide Europæiske andedun
  Udsalgspris 1.998,00 kr Vejl. pris 2.598,00 kr

   

 3. Schwarz helårsdyne hvide gåsedun
  Specialpris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.998,00 kr

   

4 varer

Sorter faldende

Helårsdyner i høj kvalitet

Hos Schwarz Senge har vi kvalitet i højsædet. Derfor finder du blandt vores store udvalg af helårsdyner og andet sengetilbehør blandt andet også nogle af de fineste dun. Vi tilbyder for eksempel en helårsdyne af 100 procent håndsorteret gåsedun fra Sibirien. På denne måde er du sikret en god nats søvn mange år frem. Hvis du vil vide mere om vores enkelte helårsdyner, kan du trykke dig ind på de enkelte produkter. Her finder du nemlig mange flere informationer om materialer, vaskeanvisninger og meget mere. Udover produkter i høj kvalitet finder du hos Schwarz Senge også en lang årrække af erfaringer. Vi har produceret dyner fra 1950 til 1995, hvor vi valgte at fokusere på mange af vores andre produkter. Vi har dog besluttet at genoptage produktion i samarbejde med en dansk dyneproducent, så vi kan sikre dig de bedste dyner i god kvalitet.

Alt i helårsdyner

Udover vores udvalg af lækre helårsdyner finder du her på siden også en masse andre typer af dyner. Vi tilbyder både vinter- og sommerdyner, der giver dig den perfekte temperatur. Hvis du leder efter en helårsdyne, der giver dig mulighed for at pakke dig ekstragodt ind, tilbyder vi også forskellige ekstra lange dyner. Fælles for vores produkter er den høje kvalitet og komfort. Når du handler hos Schwarz Senge får du ikke blot gode varer til ordentlige priser. Vi tilbyder også flere kundefordele, der blandt andet omfatter en gratis, digital rygtest, senge i alle mål, 60 dages ombytningsret og gratis levering ved køb over 700 kroner.