Rullemadrasser

En rullemadras beskytter noget af det kæreste, du ejer, og et af de steder, du opholder dig mest, nemlig din seng. Når du investerer i en god rullemadras, investerer du derfor også i din madras og i din seng – og sikrer at begge dele skånes, så de kan holde i mange år. Det forlænger din mulighed for at sove godt i den seng, du sikkert har investeret både tid og penge i at finde frem til. Ved at investere i en rullemadras, kan du faktisk spare penge på sigt og forlænge den glæde, du har af din seng lige nu. Da vi har et bredt udvalg af størrelser på rullemadrasser, kan du her på siden finde den rullemadras, der passer lige nøjagtigt til din seng, uanset om der er tale om en enkeltmands-, trekvart-, eller dobbeltseng. Er din seng lang eller kort? Længden på vores rullemadrasser spænder fra 200 cm til 220 cm.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Fordelene ved vores rullemadrasser er mange

Vores rullemadrasser fås i 100% bomuld og er kogeægte, hvilket vil sige, at de kan vaskes på et kogeprogram ved 60-90 grader, uden at de kryber. Det er en stor fordel, da du altid har mulighed for den optimale rengøring, hvis nogen skulle have et uheld i sengen – det er meget lettere at putte en rullemadras i vaskemaskinen, end at forsøge at få hele madrassen derind. At madrasserne er danskproducerede, betyder desuden en høj kvalitet i både produktion og materialer, og at der er tænkt på klimavenlig fragt. Vores rullemadrasser fås med elastikker i hjørnerne, så de ligger fast, uanset hvor uroligt du sover. Dermed beskytter rullemadrassen din seng mod slitage, og det du måtte svede i løbet af natten.

Hos Schwarz Senge tilbyder vi rullemadrasser med Oeko-Tex®-certificering

Oeko-Tex®-mærket er den førende mærkning af tekstiler på verdensplan. Det var tidligere kendt som Øko-Tex, og nu kan du genkende deres mærkning ”Tiltro til tekstiler”, når du står med produktet i butikkerne. Certificeringen er en garanti for, at tekstilerne er blevet testet for mere end 300 forskellige stoffer, der er skadelige for miljøet og din egen sundhed. Derfor kan du være sikker på, at det produkt, du køber, ikke indeholder kemikalier, der er skadelige for din sundhed, eller som mistænkes for at være det. Vores Oeko-Tex®-mærkede rullemadrasser er derfor et trygt valg, som er sikre at sove på. Find den sundheds- og miljøvenlige rullemadras du drømmer om her på siden i dag.