Moltonlagen

På denne side finder du vores udvalg af moltonlagner. Vores moltonlagner er lavet i tyk og kraftig bomuld og har flere formål og fordele. Et moltonlagen bruges som oftest mellem din topmadras og dit almindelige lagen. Blandt vores mange forskellige produkter finder du selvfølgelig også masser af bud på, hvilket lagen og hvilken topmadras du kan kombinere dit moltonlagen med. Med et af vores bløde moltonlagner kan du blandt andet skåne din topmadras, da et moltonlagen kan vaskes helt op til 95 grader celsius. Derudover er det også meget nemt at vaske. Det fylder ikke alverden i en vaskemaskine og kan både tørretumbles og stryges. Her hos Schwarz sælger vi kun anerkendte brands, så du kan være helt sikker på, du får en vare, der er i høj kvalitet. Skulle du alligevel ende med et af vores produkter, du ikke er helt tilfreds med, tilbyder vi også 60 dages ombytningsret.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Moltonlagner til alle og enhver

Vores moltonlagner udmærker sig blandt andet ved at være enormt nemt at lægge på at tage af. På denne måder sikrer du, at der er mindst muligt besvær ved at skulle rede din seng. Derudover glider moltonlagnerne ikke rundt under dit almindelige lag. Hvis du gerne vil se nærmere på vores moltonlagner og opleve dem i levende live, kan du besøge vores butik på Østerbro i København. Her kan du også tage et kig på nogle af vores mange andre produkter. Er du for eksempel på udkig efter en ny seng, tilbyder vi en uforpligtende og gratis rygtest til enkelte personer eller par. Vi har noget af det bedste udstyr til en sådan slags test i Europa, og der hører sig en efterfølgende samtalte til, så du kan blive endnu klogere på hvilken slags seng, du skal anskaffe dig.

Mange års erfaring og ekspertise

Her hos Schwarz Senge er kvalitet så langt oppe på vores liste, da vi ved, hvor meget en god nats søvn betyder for at kunne opretholde en velfungerende hverdag med overskud og glæde. Dette kan du på mange måder hjælpe på vej med blandt andet et dejligt moltonlagen i bomuld. Hvis du har nogle spørgsmål til vores moltonlagner eller nogle af vores andre produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hos Schwarz Senge har vi mere end 70 års erfaring og deler gerne ud af vores viden og råde råd. Du kan skrive en mail til os på schwarz@schwarz.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 35 42 78 20.