Dundyner

De fleste af os tilbringer op mod en tredjedel af vores døgn under en dyne. Derfor er det alfa og omega at have en dyne, der holder dig varm og komfortabel hele natten og samtidig sørger for, at du ikke vågner op helt svedig om morgenen. Rigtig mange af vores kunder vil være enige i, at en af vores dundyner er det helt rigtige valg. Dundyner er kendt for deres høje bæreevne, der bety-der, at dynerne kan indeholde meget luft, hvormed de har en høj grad af isolering og samtidig er lette og behagelige. Her på siden finder du bl.a. dundyner i 100% dun fra and eller gås, der sikrer den optimale bæreevne. Vi har både åndbare dundyner, du kan benytte hele året, men vi kan også hjælpe dig, hvis du f.eks. står og mangler den perfekte vinterdundyne. Det er bare med at klikke ind på de enkelte dyner og læse flere detaljer for at finde den helt perfekte til dig.
 

4 varer

Sorter faldende

4 varer

Sorter faldende

Dundyner med høj bæreevne og fantastisk komfort

Dundyner har i dag fundet vej til mange danske soveværelser – og med god grund. Selvom dundyner generelt er en smule dyrere end f.eks. fjerdyner, er pengene som regel godt givet ud. Dundyner er nemlig exceptionelt gode til at holde på temperaturen uden at føles kompakte og tunge. Uanset om du er mest til f.eks. hvide andedun eller sibiriske gåsedun, finder du din nye dundyne her hos os. Dynerne kan typisk vaskes ved op til 60 grader. Og hvis du er på udkig efter en bæredygtigt produceret dundyne, er du også kommet til den helt rette side. Flere af vores dyner er nemlig Økotex-mærket, og du kan endda få en økologisk dundyne, der er økologisk produceret fra start til slut.

Danskproducerede dundyner i højeste kvalitet

Da vi hos Schwarz Senge brænder for at give vores kunder den ultimative sengeoplevelse, forhandler vi kun dundyner af den højeste kvalitet. I vores sortiment finder du bl.a. dyner fra vores egen produktion, hvor vi har optimeret alle komponenter for at give dig den perfekte nattesøvn. Dynerne findes i flere forskellige størrelser, så kan finde netop den, der passer til din krop. Du kan f.eks. vælge den klassiske 140x200cm. Hvis du er høj eller bare godt kan lide en lidt længere dyne, kan du også finde dundyner på 220 cm. og endda 240 cm. i længden. Og sidst men ikke mindst forhandler vi naturligvis også dobbeltdyner i dun, hvis I foretrækker at ligge under den samme.