Om Schwarz Senge

Som landets ældste sengeforretning, har Schwarz Senge leveret kvalitets senge og udstyr til danskerne i mere end 70 år. Selvom forretningen har været igennem flere generationsskifte, er Schwarz Senge gået uden om brug-og-smid-væk kulturen, og har i stedet fokuseret på at holde sin høje standard inden for senge og sengeudstyr. Harry Schwarz åbnede i 1950 Schwarz Sengeudstyr på Lyngbyvejen. Efter krigen begyndte han at vaske danskernes dundyner, hvilket var en stor succes og ledte til åbningen af fabrikken, hvor Schwarz Sengeudstyr begyndte at producere egne dyner. Sengeforretningen blev i 1956 udvidet med to butikker, en på Ordrupvej og en på Gentoftegade.


Fra generation til generation

I 90’erne så Jørgen Schwarz, hvordan verden omkring dem ændrede sig. Han ønskede at holde samme høje standard, men fokusset skulle være et andet sted. Derfor blev Schwarz Sengeudstyr til Schwarz Senge. Han vidste, at de ikke kunne hamle op med de billige dyner fra Kina, men at danskerne stadig ønskede at sove godt i designersenge og på madrasser skabt ud fra høje ergonomiske kvalitetskrav. 

Kvalitet er sengeforretningens røde tråd. Schwarz Senge har både skiftet navn, ejer og fokus siden 1950, men nogle ting har dog ikke ændret sig. Eksempelvis har to af forretningens mest kendte kvalitetsmærker Dunlopillo og Getama, været med fra starten. Siden hen har Jørgen Schwarz indført rygtesten, som skal hjælpe med at øge søvnkvaliteten ud fra den helt rigtige madras. 


Besøg os på Østerbro

En seng er ikke en investering i hvad som helst. Den rette seng er en investering i både din fysiske og mentale sundhed. Derfor ønsker vi, at du finder den seng, der passer perfekt til lige netop dig. I vores forretning er der heldigvis samlet masser af viden og engagement, når det gælder senge og madrasser. Vi glæder os allerede til at se dig i vores 500 kvadratmeter store butik på Østerbro. Udover senge finder du dyner, hovedpuder, sengeborde og masser af andre lækre produkter til soveværelset hos os.