Faconlagner

Du kender det sikkert: Du vågner en morgen og opdager, at lagnet er blevet forskubbet og har krøllet sig sammen, så du nu delvist ligger direkte på madrassen. Det er irriterende – både fordi det ikke føles rart at ligge på et lagen, der krøller, og fordi madrassen kan være lidt uhygiejnisk. Men der er heldigvis hjælp at hente. Med et af vores lækre faconlagner forbliver alt nemlig præ-cist der, hvor det skal være, hele natten. Lagnerne har nemlig elastik indsyet i kanten hele vejen rundt, der sættes fast om madrassen, så det ikke krøller, selvom du ligger uroligt. Vi har faconlag-ner i en masse forskellige størrelser, der gør det muligt for dig at finde det, der passer til din seng. Samtidig er vores faconlagner meget elastiske, så de er nemme at sætte på og tage af. Dermed kan faconlagner på flere måder være med til at gøre din hverdag lidt nemmere.
 

2 varer

Sorter faldende
  1. Faconlagen
    Udsalgspris 449,00 kr

     

2 varer

Sorter faldende

Faconlagner i den bedste kvalitet

En del forbinder stræk og -faconlagner med fnuller og en nubret overflade, der ikke er så behagelig at ligge på. Dette er dog langt fra tilfældet med lagnerne i vores sortiment. Her hos Schwarz senge finder du nemlig kun faconlagner i høj kvalitet, der både er slidstærke og komfortable. Vi forhandler bl.a. faconlagner fra Kneer, der klart er en af de bedste producenter på markedet. Du finder f.eks. faconlagner i 100 % bomuld, der er superkæmmet og i makó-kvalitet. Samtidig kommer vores faconlagner i Jersey bomuld, der er fremstillet efter interlockmetoden, hvor strikningen er dobbelt, hvorfor både tætheden og blødheden er optimeret til det ypperste. Vores faconlagners høje kvalitet gør samtidig, at de holder både elasticitet og faconen selv efter mange vaske.

Faconlagner i alle størrelser

Da faconlagner både skal dække hele sengen og samtidig ikke være så store, at elastikken ikke sidder ordentligt fast, er det vigtigt at kende målene på din seng, inden du bestiller. De fleste senge er enten 90x200, 140x200 eller 180x200cm. Vi har både faconlagner til dobbeltsenge, enkeltsenge og trekvartsenge samt andre, mere unikke sengetyper. Du skal dog samtidig have in mente, om du har en topmadras ovenpå din seng. I nogle tilfælde kan vores faconlagner også dække topmadrassen, hvis du køber den rigtige størrelse, men i andre tilfælde skal du have fat i et af vores kuvertlagner til den. Du kan se, hvilken madrashøjde lagnerne dækker på det enkelte produkt. Og hvis du er i tvivl, skal du endelige ikke tøve med at kontakte vores specialuddannede personale, der står klar til at hjælpe og vejlede dig.