Schwarz dyner

På denne side finder du et bredt udvalg af forskellige typer Schwarz dyner. Med en Schwarz dyne kan du være sikker på at få en dyne i meget høj kvalitet. Alle kroppe er meget forskellige og derfor varier vores behov og vores ønsker også. Nogle fryser meget om natten, andre er på udkig efter en let og luftig dyne, de kan bruge hele året rundt. Hos Schwarz Senge tilbyder vi lidt af hvert. Det er enormt vigtigt med god og uforstyrret søvn, hvis man gerne vil have så meget overskud i sin hverdag som muligt. Dårlig søvn kan også påvirke vores kroppe og vores hoveder på mange forskellige. Vi kan miste koncentrationsevnen, vi lærer dårligere, og det kan også have en negativ indflydelse på vores fysiske sundhed, hvis man ikke sover nok eller sover dårligt. Derfor kan det være en enormt god idé at anskaffe sig en seng, en dyne og noget tilbehør til senge i høj kvalitet.
 

4 varer

Sorter faldende
 1. Schwarz helårsdyne 100% Håndsorterede hvide Gåsedun
  Udsalgspris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.798,00 kr

   

 2. Schwarz helårsdyne i hvide Europæiske andedun
  Udsalgspris 1.998,00 kr Vejl. pris 2.598,00 kr

   

 3. Schwarz helårsdyne hvide gåsedun
  Specialpris 2.998,00 kr Vejl. pris 4.998,00 kr

   

4 varer

Sorter faldende

Schwarz dyner til ethvert behov

Blandt vores forskellige typer af Schwarz dyner finder du blandt andet en avanceret vinterdyne lavet af 100% europæiske, håndsorterede, hvide gåsedun. Denne Schwarz dyne udmærker sig ved at kunne holde den samme temperatur hele natten. Flere kan måske nikke genkendende til at fryse meget, når man går i seng om vinteren. Dette kan ofte resultere i, at man pakker sig ind i dyne og meget tøj, hvilket igen viderefører, at man vågner badet i sved. Med en temperaturregulerende dyne, kan du altså opnå en mere balanceret søvn. Uanset hvilken dyne du er på udkig efter, tilbyder vi 60 dages ombytningsret. På denne måde får du lidt ekstra tid til at beslutte dig, når du skal investere i en af vores Schwarz dyner.

Sengetilbehør i høj kvalitet

Hvis du gerne vil slippe for at have to dyner, hvor den ene alligevel bare skal ligge i skabet halvdelen af året, kan du med fordel holde øje med vores helårsdyner. Fælles for vores Schwarz helårsdyner er, at de er bløde og luftige som skyer og meget slidstærke. Vores Schwarz dyner findes selvfølgelig i flere forskellige størrelser, så du forhåbentligt kan finde lige præcis den dyne, du er på udkig efter. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores Schwarz dyner, nogle af vores andre produkter eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette kan du gøre ved at sende en mail til os på schwarz@schwarz.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 35 42 78 20.