Ekstra lange dyner

Her hos Schwarz Senge går vi op i din søvn. Der er utroligt mange gode grunde til, at en god søvn er en af de bedste gaver, vi kan give os selv. For det første styrker en god og dyb søvn vores indlæring, det nedsætter stress og baner vigtigst af alt vejen for en fokuseret og positiv hverdag. Derfor er det også vigtigt, at du har det helt rigtige sengeudstyr. Her på siden finder du vores udvalg af ekstra lange dyner. Med en af vores ekstra lange dyner, kan du pakke dig godt ind og være dækket fra hoved til tå i de blødeste dun. Vi tilbyder både ekstra lange dyner som almindelige helårsdyner og ekstra varme vinterdyner, så du forhåbentligt kan finde den dyne, der passer til dine behov og ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 35 42 78 20.
 

5 varer

Sorter faldende

5 varer

Sorter faldende

Kvalitetsdyner til alle behov

Når du leder efter en god dyne, er det både vigtigt, den passer din størrelse og dine ønsker om varme og komfort. Med en af vores ekstra lange dyner, er du næsten helt sikker på, dine fødder ikke kommer til at fryse om natten. Vores dyner er lavet af håndsorterede dun fra Europa. Hos Schwarz Senge ønsker vi nemlig kun det allerbedste for din søvn og dine nætter, og det betyder selvfølgelig også, at vi benytter os af de bedste materialer på markedet. Hos os har vi siden vores åbning i 1950 produceret dyner. Dette stoppede i 1995, da vi valgte at fokusere på nogle af vores andre produkter. I mellemtiden har vi savnet kvalitetssikrede dyner, vi med hundrede procent kan stå inde for. Derfor har vi valgt at starte vores produktion op igen i tæt samarbejde med en dansk dyneproducent. Det er lokalt!

Søvn med god samvittighed

Blandt vores velassorterede udvalg af dyner i høj kvalitet finder du håndværk med fokus på dit velvære. Det betyder blandt andet, at vores dyner er Øko-tex certificerede. Som forbruger betyder dette endvidere, at alt fra vores ekstra lange dyner til allergivenlige dyner og bløde madrasser ikke indeholder kemikalier, der er eller kan være sundhedsskadelige for dig. Derudover benytter vi os også af håndplukkede dun fra Europa. Hvis du vil vide mere om vores enkelte produkter og de materialer, vi bruger, kan du for eksempel trykke dig ind på vores ekstra lange dyner. Her finder du de respektive produktspecifikationer. Vi håber, du finder lige præcis den dyne, du leder efter.