Sengetilbehør

I vores webshop og i vores fysiske butik på Østerbro finder du tilbehør til sengen fra de anerkendte brands Carpe Diem, Dunlopillo, Selecta, Getama og Tempur. Vores udvalg af tilbehør matcher resten af sortimentet hos Schwarz Senge. På denne side bliver du blandt andet præsenteret for dekorative ben til sengen. Du finder flere runde ben – vælg f.eks. træ eller stål. Vi forhandler også boxbenene i platin, sort og hvid. Hvad passer bedst til dit soveværelses stil? Det er også her, du kan se nærmere på tilbehør som LED-lys og meder i lamineret bøg. Hos Schwarz Senge finder du alt til soveværelset inklusiv tilbehør til senge – til de bedste priser på markedet. Men vi har ikke kun samlet de lækreste produkter til de bedste priser. Vi har ligeledes samlet en stor mængde ekspertviden. Derfor skal du nok finde det tilbehør, der rammer netop dit behov. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i vores store forretning på Østerbro.
 

Varer 1-24 af 92

Sorter faldende
 1. Getama 7Sover Topmadras 781 De luxe
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 2.800,00 kr

   

 2. Getama 7Sover Topmadras 782 Natur
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 3.900,00 kr

   

 3. Jensen Sleep I Topmadras
  Udsalgspris 2.565,00 kr Vejl. pris 3.946,00 kr

   

 4. Jensen Sleep II Topmadras
  Udsalgspris 3.123,00 kr Vejl. pris 4.805,00 kr

   

 5. Jensen Sleep III Topmadras
  Udsalgspris 3.679,00 kr Vejl. pris 5.660,00 kr

   

 6. Jensen Split-top Sleep I Topmadras
  Udsalgspris 6.451,00 kr Vejl. pris 9.924,00 kr

   

 7. Röwa Ecco2 hovedpude
  1.698,00 kr

   

Varer 1-24 af 92

Sorter faldende

Skab god stemning omkring sovesituationen med det rette tilbehør til sengen

Med det rette tilbehør til sengen kan du sørge for, at funktionaliteten er i top, og ofte kan du samtidig skabe en flot stil. Og den flotte stil kan have en større betydning, end man måske lige skulle tro. Det er nemlig en god idé, at søvnen gøres til noget nydelsesfuldt fremfor noget, der bare skal overstås. Når du har en positiv tilgang til at skulle sove, har det en positiv effekt på kvaliteten af din søvn. Og når du optimerer soveværelset med lækre kvalitetsprodukter, kan det medvirke til, at du glæder dig lidt mere til at gå i seng end normalt.

Du kan heldigvis bestille forskelligt funktionelt og flot tilbehør hos os. Se f.eks. nærmere på sengeben, meder til sengen og meget mere ovenover. Denne kategori indeholder kvalitetsmærker, såsom Dunlopillo, Getama, Carpe Diem, Tempur og Selecta. Artiklerne, som vi forhandler fra disse mærker her på siden, passer til resten af vores udvalg.

Vi er parate til at vejlede dig i tilbehør til senge

Her hos Schwarz Senge finder du de bedste mærker fra Danmark. Køb dansk design til soveværelset og tilbehør til senge til fornuftige priser. Du får også adgang til vores udvalg af tilbehør til senge ved at besøge den store fysiske forretning på Østerbro. Herinde står en af vores kompetente ekspedienter parat til at modtage og vejlede dig.

Hos Schwarz Senge har du adgang til et velassorteret sortiment af tilbehør til senge. Vi har udvalgt alle artikler i vores sortiment med største omhu, og derfor kan vi garantere, at kvaliteten på alt, hvad du finder her og i vores fysiske forretning er i top.