Röwa

I mere end 100 år har den sydtyske virksomhed Rössle & Wanner, under navnet Röwa, fremstillet innovative kvalitetssenge og sengesystemer. Lige siden virksomheden blev grundlagt, har den konsekvent satset på Tyskland som produktionssted – alt fremstilles på virksomhedens egen fabrik. Lamelbundene fremstilles på Röwas eget savværk ved hjælp af topmoderne teknikker. Fordi al produktionen ligger i Tyskland, kan mærket garantere en meget høj standard.

Så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med en solid kvalitet, der er til at regne med, vil Röwa blot bekræfte dette billede.

Vi har altid et stort udvalg af Röwa-senge til stærke priser. Se udvalget hos Schwarz Senge på Østerbro. Før du besøger os, kan du evt. tage et kig på vores udvalg her på siden. Du finder dog ikke bare Röwa-sengen, men også hovedpuden og sengebunden fra det tyske mærke. Du kan desuden se nærmere på madrassen, der er det nærmeste du kommer en skræddersyet sengeløsning. Mærket står også bag en avanceret rygtest, som du kan få udført helt gratis hos os.

 

5 varer

Sorter faldende
 1. Röwa Sensitiv 20 madras
  Udsalgspris 9.995,00 kr

   

 2. Röwa Ecco2 N
  Udsalgspris 4.749,00 kr

   

 3. Röwa Ecco2 hovedpude
  1.698,00 kr

   

 4. Röwa Ecco2 MOT4 Memory
  Udsalgspris 25.419,00 kr

   

5 varer

Sorter faldende

Röwa er skabt i Tyskland – din garanti for kvalitet

Det er nu over 100 år siden, at Röwa begyndte at producere senge og sengesystemer af bedste kvalitet. Rössle & Wanner eller Röwa har siden 1914 fremstillet senge, som har vundet stor anerkendelse internationalt inkl. i Danmark. Produkterne produceres i Tyskland på egen fabrik. Lamelbundene bliver fremstillet på eget savværk. På denne måde har virksomheden fuld kontrol over processerne, og derfor kan man garantere en høj kvalitet.

Den tyske sengeproducent gør også meget ud af materialevalget, og her spiller produktionens placering ligeledes ind. Mærket bruger nemlig omhyggeligt udvalgt bøgetræ fra de omgivende skove.

En anden faktor, der er med til at sikre kvaliteten, er virksomhedens samarbejde med forskere og specialister. Resultatet af samarbejdet bliver løbende indarbejdet i Röwa-produkterne.

Få ekspertvejledning, når du skal vælge den rette seng fra Röwa

Vi er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg fra den tyske sengeproducent Röwa, som vi mener har skabt mange senge af en usædvanlig høj kvalitet. Man kan ikke gå galt i byen med en Röwa-seng. Det er dog stadigvæk en god idé, at du kommer forbi Schwarz Senge på Østerbro, så du kan prøve sengene og tage en snak med os inden køb.

Vores medarbejderes ekspertviden passer perfekt sammen med vores udvalg af lækre kvalitetssenge fra Röwa. Intet er overladt til tilfældighederne, hverken når det kommer til vores sortiment eller til vores vedjledning i forbindelse med dit køb af seng og sengetilbehør. Derfor kan vi sørge for, at du ender med den seng, madras eller lignende, der vil give dig den bedste komfort og den bedste søvn.