Röwa

I mere end 100 år har den sydtyske virksomhed Rössle & Wanner, under navnet Röwa, fremstillet innovative kvalitetssenge og sengesystemer. Lige siden virksomheden blev grundlagt, har den konsekvent satset på Tyskland som produktionssted – alt fremstilles på virksomhedens egen fabrik. Lamelbundene fremstilles på Röwas eget savværk ved hjælp af topmoderne teknikker. Fordi al produktionen ligger i Tyskland, kan mærket garantere en meget høj standard.

Så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med en solid kvalitet, der er til at regne med, vil Röwa blot bekræfte dette billede.

Vi har altid et stort udvalg af Röwa-senge til stærke priser. Se udvalget hos Schwarz Senge på Østerbro. Før du besøger os, kan du evt. tage et kig på vores udvalg her på siden. Du finder dog ikke bare Röwa-sengen, men også hovedpuden og sengebunden fra det tyske mærke. Du kan desuden se nærmere på madrassen, der er det nærmeste du kommer en skræddersyet sengeløsning. Mærket står også bag en avanceret rygtest, som du kan få udført helt gratis hos os.

Læs mere Læs mindre

10 varer

pr. side