Dun hovedpuder

Her på siden finder du danskproducerede dun hovedpuder, som Schwarz Senge har produceret i samarbejde med en dansk dyneproducent. Schwarz har haft produktion af dyner og puder fra 1950 til 1995 og har genoptaget produktionen for at kunne tilbyde dig produkter af højeste kvalitet. Vores dun hovedpuder er fyldt med naturmaterialer i form af dun og fjer, og idet puderne også kan vaskes, er det et godt valg, hvis du har allergi eller bare sætter pris på et sundt og godt sovemiljø. Når du vælger en pude med en god åndbarhed, får du en tør og ren pude, der ikke indbyder uønskede gæster som for eksempel husstøvmider. En dunpude er det perfekte valg til dig, der elsker en dejligt let og blød hovedpude, som du kan forme som du ønsker det, så den giver støtte lige der, hvor du har behov for det.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Oeko-Tex®-certificerede dun hovedpuder fra Schwarz Senge

Man bruger mange timer med hovedet på puden, og derfor er det også vigtigt, at du som forbruger kan føle dig tryg ved kvaliteten af din hovedpude. Derfor tilbyder vi dun hovedpuder, der er Oeko-Tex®-certificeret (tidligere Øko-Tex), hvilket er et garantistempel for, at produktet ikke indeholder kemikalier, der er skadelige for eller mistænkes for at være skadelige for dig som forbruger. Oeko-Tex® er verdens førende inden for mærkning af tekstiler, hvor der testes for miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Når du står i butikken, kan du kende et Oeko-Tex®-certificeret produkt ved, at det har et mærkat, hvor der står ”Tiltro til tekstiler”.

Vælg en høj bæreevne i dine dun hovedpuder

Når du vælger din næste pude, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor høj bæreevne puden har. Det er et udtryk for, hvor godt puden isolerer og dermed holder på varmen. Jo højere bæreevnen er, jo højere er kvaliteten. Derudover indikerer bæreevnen også kvaliteten af materialerne og dunene i dine dun hovedpuder. For eksempel har gåsedun en bedre bæreevne end andedun, mens dun, uanset oprindelse, har en bedre bæreevne end fjer. Der er desuden forskel på eksempelvis gåseduns bæreevne alt efter kvaliteten på dunene, og hvor de stammer fra. Du er velkommen til at kontakte os på 35 42 78 20, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge din nye pude.