Schramm madrasser Mythos

Fra 20.718,00  DKK
SCHRAMM Mythos pocket madras 100% håndbygget postring i Silke - Virgin wool -naturlatex
BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

Madrassen tilpasser sig direkte og meget tæt til din krop. Svarende til legemets forskellige vægtforhold har de differentierede fjederspændinger langs længdeaksen en trykkompenserende virkning. Støttekraften for hver SCHRAMM madras er individuelt finjusteret til vægten og anatomien for den sovende.

Dette giver hver madras en perfekt tilpasning, med et patenteret skulderhulrum til yderligere optimering af sidepositionen.

Den øverste madras tilpasser sig dine individuelle dimensioner og sovevaner og former dermed kroppen i en optimal anatomisk position.

Den stabile basismadras dæmper enhver bevægelse glat og jævnt og danner grundlaget for sund søvn.

SCHRAMM-madrassen dæmper kroppen specifikt, understøtter de naturlige kropskonturer i enhver hvileposition og fjerner trykket helt.

Bækkenområdet repræsenterer for eksempel gennemsnitligt ca. 42% af hele kropsvægten.

Ved madrassens trykaflastende virkning lindres den sovendes autonome nervesystem, den ubevidste søgen efter stadig nye hvilestillinger fjernes. Bevægelsesintensiteten reduceres i naturlig grad. Kroppen oplever en roligere, mere afslappet og afslappende søvn.

SCHRAMM-søvnsystemet tager konsekvent hensyn til disse klare anatomiske parametre ved at komponere fjederkerner med flere differentierede fjederspændinger langs hele madrassens længdeakse.

Specifikationer
SvanemærketIngen
Uafhængig fjederbevægelseIngen
HåndbyggetIngen
Temperatur regulerendeIngen
Øko-tex certificeretIngen