20718

Schramm madrasser Mythos

Udsalgspris 20.718,00 kr
SCHRAMM Mythos pocket madras 100% håndbygget postring i Silke - Virgin wool -naturlatex


Læs mere om Schramm madrasser Mythos.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Delbetaling
2.072 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 20.718 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 2.072 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.718 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

Madrassen tilpasser sig direkte og meget tæt til din krop. Svarende til legemets forskellige vægtforhold har de differentierede fjederspændinger langs længdeaksen en trykkompenserende virkning. Støttekraften for hver SCHRAMM madras er individuelt finjusteret til vægten og anatomien for den sovende.

Dette giver hver madras en perfekt tilpasning, med et patenteret skulderhulrum til yderligere optimering af sidepositionen.

Den øverste madras tilpasser sig dine individuelle dimensioner og sovevaner og former dermed kroppen i en optimal anatomisk position.

Den stabile basismadras dæmper enhver bevægelse glat og jævnt og danner grundlaget for sund søvn.

SCHRAMM-madrassen dæmper kroppen specifikt, understøtter de naturlige kropskonturer i enhver hvileposition og fjerner trykket helt.

Bækkenområdet repræsenterer for eksempel gennemsnitligt ca. 42% af hele kropsvægten.

Ved madrassens trykaflastende virkning lindres den sovendes autonome nervesystem, den ubevidste søgen efter stadig nye hvilestillinger fjernes. Bevægelsesintensiteten reduceres i naturlig grad. Kroppen oplever en roligere, mere afslappet og afslappende søvn.

SCHRAMM-søvnsystemet tager konsekvent hensyn til disse klare anatomiske parametre ved at komponere fjederkerner med flere differentierede fjederspændinger langs hele madrassens længdeakse.

Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950