Röwa

Röwa Ecco2 MOT4 Memory

Fra 28.198,00  DKK
Röwa Ecco2 elevationsbund med 4 motorer, den kan huske ens bedste indstillinger.multijusterbar det nærmeste man kommer en skrædersyet sengeløsning Særdeles velegnet til Röwa Sentitive madrasser.
BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

Afslapning og velbefindende efter eget valg: De forskellinge varianter af Ecco 2-underfjedering.

Kvalitet, der gør dig rolig: Ramme af massivt bøgetræ.Overflader behandlet med naturlig linolie. Fjerlameller af bøgetræ lamineret mindst 7 gange. Bærende elementer for lameller af ultraelastisk gummiblanding med lang levetid.

Underfjedring på Ecco 2 giver mulighed for at indstille de forskellige zoner separat. Lamellerne ved skulder, lordose, lændehvirvel og knæ kan indstilles i tre dimensioner - vertikalt, horisontalt og efter fasthed. Det gør at underfjedringen tilpasses individuelt alt efter kropsproportioner og søvnvaner.

Denne  model er med hovedende, ryg- og over- og underlår som kan separat justeres via en trådløs fjernbetjening. Samt Menory

Frakobling fra lysnettet med free-elec, nødsænkning.

 

 

Specifikationer
MærkeRöwa
SvanemærketIngen
Uafhængig fjederbevægelseIngen
HåndbyggetIngen
Temperatur regulerendeIngen
Øko-tex certificeretIngen