Jensen beds

Jensen Split-top Tempsmart topmadras

Fra 9.792,00 DKK Regulær pris 15.064,00 DKK

TempSmart™  Splittop er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager en urolig søvn.

Denne model er udviklet til dig med elevationsseng, som ønsker en heldækkende topmadras uden åbning mellem dig og din partner. Den øverste del af topmadrassen er delt, noget som gør det muligt at hæve og sænke hovedgærdet af sengen uden at forstyrre partneren.

Delbetaling
980 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 9.792 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 980 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.792 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager en urolig søvn.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov.

På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport.

Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side.

Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

Specifikationer
MærkeJensen beds
SvanemærketJa
ÅndbarhedMeget høj
Uafhængig fjederbevægelseIngen
HåndbyggetIngen
Temperatur regulerendeJa
Øko-tex certificeretJa