Butterfly Silkesengesæt

Fra 2.799,00  DKK

Den optimale luksus opnås, når man sammen med silkedyne i silkebolster anvender vores eksklusive silkesengetøj. Silke er glat, og man skulle tro, at silkebolster i silkebetræk ville give en mere "levende dyne". Men erfaring viser, at dette ikke er tilfældet. Endvidere har silkefyldet i silkesengetøjet en evne til at "flyde ud" og pakke omkring kroppen, så silkedynen ligger mindst lige så stabilt som en dundyne.

BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

Silkesengetøj fremstillet af den fineste morbærsilke, der er kendetegnet ved kraftig kvalitet og stor slidstyrke. Sengetøjet er satinvævet, og lukningen foregår ved hjælp af en lynlås. Dynebetrækket har bindebånd i hjørnerne, hvor dynen kan bindes fast, så den ikke stikker af, men ligger stabilt i betrækket

140x200/220 incl. 1 stk pudebetræk 60x63
Sengesæt til dobbeltdyner 2 stk pudebetræk 60x63