Sengegavle i træ

Schwarz har mange års erfaringer med senge og tilbehør til senge. Herunder har du adgang til et udvalg af vores trægavle bestående af modeller fra Getama og Villy Nørgaard. Køb rustikke trægavle samt polstring til trægavle på denne side. Vi sælger også alt i hovedpuder, madrasser, sengeborde og meget mere. Hos Schwarz Senge forhandler vi kun sengeartikler af højeste kvalitet – derfor kan du bestille flotte og holdbare gavle, der er lette at montere. Når du klikker dig ind på en af vores flotte gavle, kan du selv vælge den rette størrelse. Skal du bruge en gavl på 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 eller noget helt femte? Og er du mest til træfarvet eller sort/hvid? Uanset hvad du vælger, får du en smuk gavl, som du kan nyde i mange år fremover. Du bliver ikke lige pludselig træt af en gavl i stilfuldt design og en flot diskret træfarve eller sort/hvide farver.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

En smuk trægavl, som du ikke bliver træt af

Hos os finder du smukke trægavle, som du ikke bliver træt af lige foreløbig. For vores gavle er udført i smukke, smagfulde og enkle designs. Og gavlenes farver er afdæmpede og diskrete, hvilket passer perfekt ind i soveværelset, hvor det er rart med en rolig atmosfære inden sengetid.

Men hvis du alligevel skulle savne lidt variation i soveværelset, er det heldigvis nemt at gøre noget ved. Du kan eksempelvis vælge at udskifte sengens sengetæppe – eller have et par forskellige at skifte med. En anden mulighed er at have pyntepuder i sengen – det ser både dekorativt og hyggeligt ud. Der skal ikke så meget til for at give trægavlen lidt nyt liv.

Vi hjælper dig med at finde den rette trægavl

Vores udvalg rummer trægavle til ethvert soveværelse. Du har mulighed for at se de mange gavle, prøve de fantastiske senge og mærke de bløde puder i vores store specialforretning på Østerbro. Her hjælper vi dig med at finde den rigtige gavl og andre artikler til dit soveværelse.

Vores forskellige kategorier hænger sammen, og derfor passer vores gavle også til resten af sortiment hos Schwarz Senge. Før du kommer ind til vores forretning, kan du læse mere om de enkelte modeller ved at klikke ind på dem – og så kan du evt. høre mere om montering ved at kontakte os. Vi fanges selvfølgelig både på mail og telefon.

Vi har stor erfaring med at sælge trægavle, og i fællesskab finder vi den gavl, der passer bedst til dine behov. Vi vægter individuelle løsninger højt.