Polstrede sengegavle

Hos Schwarz Senge kan du købe smukke sengegavle til særdeles stærke priser. Klik på de forskellige modeller for at se mere. Vi tilbyder polstrede gavle til senge fra mærkerne Carpe Diem, Jensen og Dunlopillo. Vi giver dig også de bedste priser på gavle fra Schramm og Getama. Du kommer ikke til at fortryde, at du valgte en polstret sengegavl fra Schwarz Senge. Vi har specialiseret os i senge og et utal af andre ting til soveværelset. Vores eksperter hjælper dig gerne, hvis du kontakter os på mail eller telefon, eller hvis du aflægger os et visit i vores store forretning på Østerbro. Men før du besøger os, kan du tage et kig på en eller flere af vores sengegavle. Du finder flotte polstrede gavle i eksklusive møbeltekstiler med fine afdæmpede farver som sort og grå – du får ikke bare et lækkert look, men også god harmoni og ro i soveværelset.
 

21 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Pebble gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 2. Dunlopillo Button gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 3. Jensen Fenix gavl
  Udsalgspris 9.159,00 kr

   

 4. Jensen Ceres gavl
  Udsalgspris 4.580,00 kr

   

 5. Jensen Diva gavl
  Udsalgspris 12.825,00 kr

   

 6. Jensen Cozy gavl
  Udsalgspris 9.163,00 kr

   

 7. Dunlopillo Curve Gavl 1
  Udsalgspris 2.203,00 kr Vejl. pris 3.672,00 kr

   

 8. Dunlopillo Butterfly gavl 1
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

21 varer

Sorter faldende

Fuldend sengens look med en polstret sengegavl

En polstret gavl får ikke bare din seng til at se mere indbydende ud – den kan også blive prikken over i’et, når det gælder sengens look. Måske har du allerede det fineste sengetæppe og de fineste pyntepuder. Sæt trumf på med en stilfuld sengegavl, der tilføjer noget eksklusivt, ja, nærmest et kongeligt strejf, til din seng.

Hos Schwarz Senge finder du stilrene modeller til ethvert soveværelse. Og hos os kan du hente besparelser på sengegavle fra anerkendte producenter som Getama, Dunlopillo, Carpe Diem, Tempur og TM Line. Udover polstrede sengegavle sælger vi også trægavle, madrasser, sengebunde og naturligvis komplette senge. Du finder desuden sengeborde, sengetøj og meget mere til soveværelset.

Vores eksperter hjælper dig med at finde de bedste polstrede sengegavle

Eksperterne hos Schwarz Senge er altid parate til at rådgive dig. Hos Schwarz Senge bliver der rettet et særligt fokus på kundens situation, og i fællesskab finder vi frem til den sengegavl eller den madras, der bedst passer til dit behov. Foretag et godt køb hos Schwarz Senge, uanset om du kigger efter polstrede sengegavle, hovedpuder eller dyner. Vores udvalg består både af eksklusive produkter og lidt mere prisvenlige produkter, så der er noget til alle menneskers soveværelse hos Schwarz Senge.

Du er meget velkommen til at besøge vores kæmpe butik på Østerbro, men det er også muligt at bestille sengeartikler til lave priser på denne webshop. Hvad skal der til, for at du finder den rette gavl til din seng?