Sengegavle

Giv soveværelset et mere personligt præg med en sengegavl fra Schwarz Senge. Vi har de perfekte gavle til dit soveværelse – vælg mellem trægavle og polstrede gavle. Du kan trykke på de to kategorier for at se gavlene, som forhandles hos Schwarz Senge. I denne webshop og i vores butik på Østerbro finder du sengegavle fra Getama, Carpe Diem, Jensen og Dunlopillo. Hos os har du f.eks. mulighed for at se nærmere på den enkle hvide eller træfarvede gavl. Men du er måske mere til det polstrede? Du finder mange flotte polstrede varianter i farver som grå og sort. Og når det kommer til størrelser, har vi også meget at byde på. Vi forhandler både sengegavlen på 180, 160 og på 140 cm, for blot at nævne nogle af vores mål. Hos Schwarz Senge finder du alt til soveværelset fra de bedste producenter på markedet både fra indland og udland. Og vi står selvfølgelig klar med rådgivning til dit valg af gavl, seng, madras og dyne.
 

22 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Pebble gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 2. Dunlopillo Button gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 3. Jensen Fenix gavl
  Udsalgspris 9.159,00 kr

   

 4. Jensen Ceres gavl
  Udsalgspris 4.580,00 kr

   

 5. Jensen Diva gavl
  Udsalgspris 12.825,00 kr

   

 6. Jensen Cozy gavl
  Udsalgspris 9.163,00 kr

   

 7. Dunlopillo Curve Gavl 1
  Udsalgspris 2.203,00 kr Vejl. pris 3.672,00 kr

   

 8. Dunlopillo Butterfly gavl 1
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

22 varer

Sorter faldende

Få god stil og god stemning i soveværelset med den rette sengegavl

God søvn afhænger af flere faktorer. Sengen er en af de faktorer, der har størst betydning. En god nats søvn giver blandt andet mere velvære og en mere sammenhængende hverdag. Måske er tiden, hvor du finder den perfekte seng, kommet?

Den perfekte seng er selvfølgelig den, der giver dig den rette liggekomfort og støtte. Men sengens udseende kan også være med til at skabe masser af velvære og god stemning omkring sovesituationen. Når du f.eks. har fundet den sengegavl, som matcher soveværelsets stil, eller som måske giver rummet det rette twist, bliver det endnu dejligere at lægge sig i sengen.

En sengegavl er desuden en stor fordel, hvis du er en af dem, der ønsker at placere din seng midt i rummet. Med en gavl er det som om, du får en mindre væg i rummet, hvilket har en virkelig flot effekt.

Super priser på sengegavle og super vejledning

Du har mulighed for at se på sengegavle til rigtig fornuftige priser hos Schwarz Senge. Du kan både spare penge på Carpe Diem sengegavle, TM Line sengegavle m.m. Kom forbi udvalget på Østerbro i vores store butik på 500 kvadratmeter. Her glæder vores eksperter sig allerede til at give dig en super vejledning, der resulterer i, at du ender med lige den gavl, som du drømmer om.

Vi forhandler også senge, sengeborde, m.m. i forskellige prisklasser, i forskellige designs og til forskellige typer af mennesker. Uanset hvad du leder efter, skal vi nok hjælpe dig.