Sengeborde

Du finder det perfekte sengebord i udvalget her på siden. Vi har sørget for at sammensætte et sortiment med borde, der både passer til vores udvalg af senge, men som også passer til de fleste andre typer af senge på markedet. Hos Schwarz Senge forhandler vi borde fra TM Line, Kaagaard og Getama. Klik på en af modellerne for at læse mere. Vores udvalg herunder rummer mange smukke, eksklusive og holdbare sengeborde. Du kan blandt andet tage et kig på det fine hvidmalede bord med en lille hylde. Du finder også varianten med hjul – dette sengebord fås i sort, hvid, eg, bøg og mere. Hvad vil se bedst ud i dit soveværelse? Hvis du er til perfekt håndlavede produkter, er der også gode chancer for, at du finder dit nye natbord her. Nederst på siden kan du læse mere om os og om natborde.
 

9 varer

Sorter faldende

9 varer

Sorter faldende

Sengebordet er et lille, men utrolig praktisk møbel

Sengebordet er praktisk i et utal af sammenhænge. Det er her, du kan have et glas vand stående, som du nemt kan række ud efter. Det er også et oplagt sted at lægge telefonen, så du hurtigt finder ud af, hvad klokken er eller hurtigt får slået alarmen fra. Et natbord skaber desuden en hyggelig atmosfære i soveværelset. Læg f.eks. bøger og blade frem – de er med til at gøre det indbydende at gå til ro.

Hos Schwarz Senge har vi mange elegante sengeborde, og der skal nok være en model, der passer ind i dit soveværelses stil. Vi forhandler sengeborde til ethvert soveværelse. Find netop det bord, der passer til din seng. Udvalget her matcher vores senge, men selvom du ikke har købt sengen hos os, skal du nok finde et matchende natbord. Vores modeller kommer fra producenterne Kaagaard, Getama og TM Line.

Vi rådgiver dig, så du holder overblikket over vores store udvalg af sengeborde og mere

Schwarz Senge er både navnet på denne webshop og vores store specialforretning på Østerbro. I specialforretningen finder du 500 kvadratmeter med alt fra senge til madrasser, sengeborde og puder. Hos Schwarz Senge er vi heldigvis mange eksperter, der altid har tid til at rådgive og servicere. Vi skal med andre ord nok sørge for, at du ikke farer vild i det store udvalg. Vi er også i stand til at udføre en rygtest, der kan bestemme, hvilken madras der er bedst til din kropsbygning.