Sengeben

Når du overvejer, hvordan en seng passer ind i dit hjem hjem, er det typisk dynebetræk, puder og sengetæpper, du tænker på, som det vigtigste for sengens fremtoning. Men hvad med benene? Typisk glemmer vi, at sengebenene har en stor betydning for vores soveværelsets helhedsindtryk. Samtidig er de bogstaveligt talt fundamentet for din seng – og dermed din nattesøvn. Med vores brede udvalg af sengeben har vi stensikkert dem, der passer lige til dig. Du finder både klassiske sengeben i f.eks. træ, men vi har også en række mere unikke ben, der kan give din seng et stilrent og personligt touch. Fælles for vores sengeben er, at de er produceret i de bedste og mest solide materialer, så du kan have glæde af dem de næste mange år. Du kan derfor roligt gå på opdagel-se i vores udvalg af smukke og unikke sengeben og finde dem, der passer til netop din stil.
 

2 varer

Sorter faldende
  1. Selecta B Rundeben
    900,00 kr

     

2 varer

Sorter faldende

Find sengeben, der passer dig i højden

Når du skal købe sengeben til din nye seng eller udskifte benene på din gamle, er det en god idé at gøre dig visse overvejelser over din sengs højde. Du kan via sengebenene nemlig selv bestemme, hvor højt eller lavt, du gerne vil sove. I vores udvalg finder du sengeben i forskellige størrelser, så du altid har mulighed for at finde dem, der matcher dine behov og præferencer. Hvis din sengs ramme f.eks. er meget høj, og du samtidig har en rullemadras ovenpå, vil det ofte være en idé at købe lave sengeben på 13 cm. Hvis du derimod gerne vil have god plads til opbevaring under sengen, skal du måske i stedet gå med vores sengeben på 23 cm. Samtidig kan høje sengeben være en hjælp til dig, der er lidt dårligt til bens og derfor har svært ved at komme ned i en lav seng.

Sengeben i god kvalitet

Når vi udvælger varer til vores sortiment, prioriterer vi altid kvalitet og design meget højt. Derfor vil du opdage, at vores udvalg af sengeben kommer fra nogle af markedets bedste producenter som f.eks. Carpe Diem, Selecta og Jensen. Du finder både firkantede og runde sengeben, der spænder vidt i farver og materialer. Vi har f.eks. både sengeben i børstet stål, aluminium, krom og diverse træsorter. Eller hvad med et sæt friske sengeben i kobber? Hvis du gerne vil skille dig ud, har vi også sengeben i helt unikke design, der kan være med til at give dit soveværelse ”wauw-effekt”.