Silkesengetøj

Her på siden finder du vores sortiment af forskellige typer af silkesengetøj. Vores silkesengetøj er i meget høj kvalitet og kan være med til at give dig den perfekte nats søvn. Du kan kombinere vores silkesengetøj med flere af vores forskellige dyner. Du kan for eksempel med et silkesengesæt kombinere silkesengetøj med en silkedyne. Sengetøjet er fremstillet af den fineste morbærsilke, der er kendetegnet ved sin kraftige og meget store slidstyrke. Dette betyder også, at et silkesengetøj i form af et sengesæt er en investering, der kan gavne dig i mange år frem. Hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment, er du meget velkommen til at kigge dig omkring på vores hjemmeside. Hvis du gerne vil se det i levende live, så du også kan mærke vores produkter, er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Østerbro i København. Her kan du også få personlig vejledning.
 
Filtrering

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Silkesengetøj i høj kvalitet

Her hos Schwarz Senge går vi meget op i vores i vores fag og tager meget stolthed i det. Dette skyldes blandt andet, at vi har over 70 års erfaring. Netop derfor er der også tænkt på enormt mange detaljer. Dette gælder selvfølgelig både vores silkesengetøj og vores andre produkter. Hold for eksempel øje med vores silkesengesæt, der blandt andet er udstyret med bindebånd i hjørnerne af selve dynebetrækket, så du kan binde dynen fast til betrækket. På denne måde sikrer du dig, at dynen ikke skrider rundt inde i betrækket, men at det i stedet bliver liggende, hvor det skal. Vores store erfaring gør sig selvfølgelig også gældende, når det kommer til senge. Her tilbyder vi blandt en gratis og digital rygtest for både enkelte og par, så du kan være helt sikker på at få det rigtige med hjem. Hos Schwarz Senge har vi det mest avancerede udstyr i Europa til at udføre disse tests, så vi er helt sikre på at kunne give dig den bedste oplevelse.

Sengetøj til enhver

Vi tilbyder sengetøj i mange forskellige varianter, så du også kan anskaffe dig et sengesæt i høj kvalitet, hvis du ikke er til silkesengetøj. Det gælder både vores silkesengetøj og alle vores andre produkter, at vi tilbyder 60 dages ombytningsret. Hvis du har nogle spørgsmål, inden du begiver dig ud i at bestille vores silkesengetøj, er du meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at sende en mail til schwarz@schwarz.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 35 42 78 20.