Sengetøj

Hos Schwarz Senge har vi et stort udvalg af luksus-sengetøj fra blandt andet Joop! og Pure & Simple. Disse mærker er kendt for deres høje kvalitet og smukke mønstre, som vil pynte i ethvert soveværelse. I vores udvalg er der flere forskellige størrelser sengetøj at vælge imellem, så du kan sikkert finde den størrelse, der passer til din dyne. De fleste modeller fås i både 135 x 200 cm og 135 x 220 cm, så det er blot at vælge den rigtige variant. Er du til striber, tern eller et elegant ensfarvet design? Producenterne Joop! og Pure & Simple giver dig masser af valgmuligheder. Vi forhandler selvfølgelig også dit nye lækre lagen, så du kan gå all in på følelsen af friskhed og luksus. Tag et kig på vores webshop og find den størrelse og den farve sengetøj, der passer til dine ønsker. Har du spørgsmål af nogen art, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
 

7 varer

Sorter faldende

7 varer

Sorter faldende

Sengetøj i luksuskvalitet til dig og dit soveværelse

Trænger du til noget nyt at se på i soveværelset? Nye farver og mønstre? Så er en oplagt mulighed at investere i nyt sengetøj. Og udover at det nye dynebetræk er flot at se på, opfylder det også en praktisk funktion, så du anskaffer dig både noget dekorativt og funktionelt.

Og når du alligevel skal købe nyt betræk, hvorfor så ikke vælge en fantastisk luksusvariant? En, der føles skøn mod din hud nat efter nat? Hos os forhandles blandt andet sengetøjet i 100 % satin. Du finder dette dejlige sengetøj i størrelsen 140 x 220, så hvis du er høj, og hvis du tænker, at satin kunne være værd at prøve, er varianten til dig lige her.

Men vi har mange andre sengetøjsstørrelser at byde på – og naturligvis også et væld af smukke mønstre og ensartede farver. Snart er der kommet en dejlig friskhed ind i soveværelset, sammen med en følelse af luksus. Ikke en helt tosset kombination, vel?

Vores eksperter hjælper dig med at finde det perfekte sengetøj

Når du har besluttet dig for, at dine dynebetræk er ved at være for tyndslidte, eller at soveværelset skal have lidt nyt liv, skal du ikke tøve med at kontakte os. I Schwarz Senge er vi passionerede omkring alt det, der har med senge at gøre. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde det perfekte sengetøj. Vores udvalg er varieret, så vi tror, du nok skal finde lige det, du drømmer om. Vi har eksempelvis mange farver at vælge imellem – blå, grøn og rød samt de mere diskrete sorte og grå.