Silvana hovedpuder

Allerede tilbage i 1983 producerede man den første ergonomiske Silvana pude, hvis banebrydende teknologi blev udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og kiropraktorer. I dag er det moderne sortiment videreudviklet og udvidet betydeligt for at imødekomme alle typer behov, når det kommer til støtte og sovekomfort. Her på siden fører vi et bredt udvalg af mærkets regulerbare hovedpuder, som er skabt ud fra en vision om at forbedre din søvn og dit velvære. Vi fører de lækre Silvana puder i adskillige modeller og hårdheder, der giver dig optimal støtte, uanset hvordan du ligger, når du sover. Her hos Schwarz Senge kan du altid finde gode priser på dejlige Silvana puder i høj kvalitet, der desuden er anbefalet af Gigtforeningen. På Gigtforeningens behandlingssteder har gæster været overvældende begejstrede for hovedpuderne.
 

6 varer

Sorter faldende
 1. Silvana hovedpude GRENAT
  1.199,00 kr

   

 2. Silvana hovedpude SAPHIR
  1.199,00 kr

   

 3. Silvana hovedpude EMERALD
  1.199,00 kr

   

 4. Silvana hovedpude FLURINE
  1.199,00 kr

   

 5. Silvana hovedpude CRISTAL
  1.199,00 kr

   

 6. Silvana hovedpudebetræk
  299,00 kr

   

6 varer

Sorter faldende

Bredt udvalg af ergonomiske Silvana puder

Når det kommer til ergonomiske og støttende hovedpuder, er vores Silvana puder her i udvalget noget af det bedste, som markedet har at byde på. Afhængigt af hvordan du sover, og hvilke fysiske behov du har, kan vi garantere, at vores udvalg her i kategorien byder på en Silvana hovedpude, der falder i din smag. Se eksempelvis vores lave og bløde Silvana puder med latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld, der gør det muligt for dig at bestemme hårdheden. Du kan også finde en medium eller fast pude med samme regulerbare og ergonomiske egenskaber, som er udviklet i tæt samarbejde med professionelle behandlere. Hvis du drømmer om at opnå en bedre søvn og måske døjer med gener i nakken, så snyd ikke dig selv for at tage et nærmere kig på vores mange behagelige, støttende og regulerbare Silvana puder her i udvalget.

Find den perfekte Silvana pude til dine behov

Her hos Schwarz Senge arbejder vi dagligt for at finde unikke og personligt tilpassede løsninger til vores kunder. For at sikre dig, at du vælger en Silvana pude med den rette hårdhed og støtte til dine behov, kan du altid kontakte os for kompetent rådgivning på tlf. +45 35 42 78 20. Du kan også booke en gratis digital konsultation gennem vores hjemmeside, som kan hjælpe os med at udmåle den rette Silvana pude til dig. Uanset om du sover på ryggen eller sover på siden, findes der Silvana puder her i udvalget, der giver dig optimal støtte for både nakke, skuldre og baghoved. Gør noget godt for din søvn og dit velbefindende, og tag et kig på vores brede sortiment af Silvana puder i dag.

Silvana hovedpudens opbygning giver den bedste støtte

Når du skal vælge din nye hovedpude, er det vigtigt at finde en pude, der giver dig den nødvendige støtte til nakke og hoved. Du kender måske følelsen af at blive nødt til at rette på og folde din dunpude, for at opnå den tilstrækkelige, behagelige støtte, når du skal sove. Med en Silvana hovedpude kan du roligt lægge hovedet på puden og slappe af i både skuldrer, nakke og hoved. Silvana hovedpudernes opbygning sørger nemlig for, at du får den optimale støtte. Det gælder både, hvis du sover på siden eller på ryggen.

Overordnet er Silvana hovedpuderne delt i to dele. I den nederste del af puden finder du en nakkestøttesektion, der består af Talalay Latex. Dette er en naturlig type latex, der, udover at yde en god støtte, også kan transportere fugt væk fra kroppen. Den øverste del af puden er hovedstøttedelen. Denne sektion er inddelt i tre rum, der alle er fyldt med regulerbart kuglefiberfyld. Der er mindre fyld i det midterste rum end i de to yderste, hvilket sørger for, at du ikke kommer til at ligge for højt med baghovedet og derved lave et unaturligt knæk i nakken. Silvana hovedpuderne indeholder en lynlås ind til både nakkestøtte- og hovedstøttedelen. På den måde kan du selv regulere mængden af fyld og let tage nakkestøttelatexen ud, når den skal luftes.