Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengebunde » Elevationsbunde

Elevationsbunde

Her hos Schwarz Senge finder du et velassorteret udvalg af elevationsbunde fra Röwa, Selecta og Tempur. Vi har alt i elevationssenge inkl. elevationsbunde med motor, matchende madrasser samt det nødvendige tilbehør som f.eks. fjernbetjeningen. Du kan vælge at købe delene hver for sig, eller du kan købe en samlet løsning.

Blandt vores bunde finder du modellen med lamellerne, der er ophængt i gummiophæng. Dette giver dig en høj grad af fleksibilitet. Du kan desuden se nærmere på bunden med skulderfunktion, som betyder, at lamellerne ved skulderzonen er mere elastiske. Det kan også være, at du søger en elevationsbund med en meget flad konstruktion? Du finder den her – der er tale om en variant med lameller, som er lamineret flere gange for at optimere slidstyrken.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til Schwarz Senge. Vi er en kæmpe sengespecialist med hovedsæde på Østerbro. Kom forbi butikken, hvor du kan snakke med vores eksperter. Vi kan med garanti finde en ny seng til dig, der matcher alle dine behov.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   En elevationsbund er et skridt på vej mod et hav af fordele

   Det er en kæmpe opgradering at skifte til en elevationsseng. En elevationsseng gør det muligt for dig at føle maksimal komfort, uanset om du skal sove eller læse i en bog i sengen. Du kan med fordel købe elevationssengen hos Schwarz, og du kan også købe de enkelte dele hver for sig. Vi sælger madrasser, elevationsbunde, puder og alt, hvad du ellers har brug for til at sammensætte din nye seng. Alle vores bunde kommer fra anerkendte fabrikanter som Tempur, Selecta og Röwa og er skabt i særdeles holdbare materialer.

   Vi har allerede været inde på fordelene ved elevationssengen, men vi synes, du skal kende til endnu en. Elevationssengen er også perfekt til dig, som har problemer med at falde i søvn. Det giver nemlig en beroligende effekt at hæve fødder og hoved, da du slapper mere af, når disse dele af kroppen befinder sig i en hævet position. Måske er tiden kommet, hvor du er træt af at tælle får?

   Vi vejleder dig frem til den bedste elevationsbund

   Hos Schwarz Senge har vi masser af erfaring med salg og rådgivning vedrørende elevationssenge- og bunde. Du kan bestille alt fra vores sortiment online, men det er helt klart anbefalelsesværdigt at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro, hvis du vil have en mere dybdegående vedledning om mulighederne inden for moderne elevationsbunde og elevationssenge. Du skulle gerne ende med en seng, som du kan være glad for i mange år.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge