Sengerammer

Vi tilbyder landets bedste udvalg af sengerammer fra Getama, Kaagard, Röwa og Villy Nørgaard. Vores udvalg består af robuste sengerammer, der er skabt til at kunne holde i mange år. Vi har udvalgt mange modeller fra ovenstående mærker, der både er slidstærke og veldesignede. Der er tale om vidt forskellige typer af sengerammer i mange forskellige prisklasser. Derfor kan vi med garanti finde den rigtige sengeramme ud fra dine behov.
 

13 varer

Sorter faldende

13 varer

Sorter faldende

En sengeramme er med til at bestemme stilen i soveværelset

Sengerammen har meget at sige i forhold til, hvordan din seng ser ud. Men rammen spiller også en stor rolle i forhold til soveværelsets stil. En seng fylder en del, og derfor er rammen ikke til at overse. Heldigvis gør du nemt rammen til en dekorativ medspiller.

Du kan have forskellige tilgange til valg af sengeramme. Tag f.eks. udgangspunkt i dit soveværelses stil. Hvilken ramme passer bedst ind? Det kan også være, at det efterhånden er mange år siden, at du har ændret på indretningen i soveværelset. Med udgangspunkt i rammevalget kan du skabe et nyt rum. Når først du har valgt en smuk ramme, skal der ikke så meget til for at skabe en ny stil. Vælg f.eks. nye billeder til væggen eller sæt nye vaser i vindueskarmen.

Vi vejleder dig i at finde den rette sengeramme og meget mere

Vi hjælper dig gerne med at vælge en ny sengeramme. Det ville være optimalt, hvis du kunne komme forbi vores 500 kvadratmeter sengebutik på Østerbro. Derinde kan vi tage en længere snak om rammer, madrasser, og hvad du ellers har brug for at vide mere om, inden du køber en ny seng.

Udvalget hos Schwarz Senge består af alt fra komplette senge til sengerammer, dyner og hovedpuder. Vi har ganske enkelt alt, du har brug for, hvis du vil sove bedre. Vi kan varmt anbefale, at du tager vores rygtest, som vil gøre os endnu bedre i stand til at rådgive dig. Det er muligt at bestille tid online.