Planbunde

Hos Schwarz Senge forhandler vi planbunde fra Kaagaard, Röwa, Selecta og Tempur. Derfor er det kun robuste og holdbare sengebunde, du finder her. Kaagaard skaber prisstærke rammebunde med mulighed for at regulere hårdheden. Planbunde fra Röwa, Selecta og Tempur er alle gode valg, hvis du har en kompromisløs tilgang til kvalitet. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en passende sengebund. Du er mere end velkommen til at søge vejledning hos vores eksperter, hvis du er det mindste i tvivl. Vores udvalg rummer blandt andet planbunden, der har en skulderzone, som er blødere end resten. Resultatet af dette er, at skulderen kan synke dybere ned. Denne model har desuden en mellemzone, der let kan justeres i fastheden. Du finder også rammen i massivt bøgetræ, som er overfladebehandlet med naturlig linolie – der er her tale om en særligt lækker og eksklusiv ramme. Alt det og mere finder du i vores udvalg her på siden.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Planbunden er med til at give dig fleksibilitet

Planbunden er fundamentet i sengen. Heldigvis er det meget nemt at udskifte bunden i din planseng, ligesom du også nemt kan udskifte plansengens andre dele. Med den rette bund kan sengen hurtigt og billigt blive så god som ny.

Den nye planbund er ikke kun en fordel, hvis du vil spare penge. Det er den også, hvis du er særligt glad for din seng. Måske har du haft din nuværende seng i mange år. Det kan ligefrem være, at det er den bedste seng, du har haft. Hvis du har sengen, der passer perfekt til dig, er det bare at udskifte delene, når de bliver slidt op, eller når du ønsker dele, der passer til nye behov, der opstår henad vejen.

I tvivl om valg af din næste planbund? Vi vejleder dig

Hos Schwarz Senge har du altid mulighed for at få rådgivning, når du skal vælge den rigtige bund til din seng. Vores eksperter er parate til at hjælpe dig med at vælge mellem det store udvalg af planbunde.

Vores specialister kan hjælpe dig med at finde en perfekt sengebund. Det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til os. Du finder vores e-mailadresse og telefonnummer i venstre side. Det er endnu bedre, hvis du har tid til at besøge os på Østerbro. I vores 500 kvadratmeter store butik står vores specialister klar til at rådgive dig, så du kan få valgt en ordentlig planbund, madras, dyne, eller hvad du ellers søger efter.