Lamelbunde

Her finder du lamelbunde fra Kaagaard, der er et prisstærkt mærke, som er kendt for at skabe solide og stærke lamelbunde. Derfor finder du også Kaagaard i nogle af de andre kategorier på vores hjemmeside. De fleste af vores lamelbunde passer til alle vores sengemodeller. Her på siden finder du forskellige typer lamelbunde, hvor nogle har lameller, der kan justeres, mens andre har en elevationsfunktion, så ryg og ben kan løftes. Bundene har desuden varierende højder, idet de passer til forskellige typer senge. Hos Schwarz Senge har vi mange års erfaring med at udvælge de lamelbunde, der egner sig bedst til sengen. Det er hurtigst at bestille online, men hvis du vil se hele vores udvalg med egne øjne, bør du helt bestemt komme forbi Schwarz Senge på Østerbro i København. Her har vi en kæmpe specialbutik med madrasser, senge, lamelbunde, dyner, tilbehør og meget andet.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Hvad er fordelene ved lamelbunde?

Den største fordel ved lamelbunde er, at de forlænger levetiden og komforten på din madras. En lamelbund består af flere lameller, der kan give sig en smule, og derfor kan en lamelbund absorbere det meste af din vægt og dermed den belastning, som din seng ellers ville være blevet udsat for. Det giver desuden en bedre komfort, så du sover bedre. Fordelen ved en lamelbund med elevationsfunktion er, at du kan tilpasse din sovestilling, så du sover bedst muligt. Det kan for eksempel være en fordel, hvis du er forkølet og har brug for at få løftet hovedet, når du skal sove. Derudover er det ren luksus at kunne sidde behageligt op i sengen med god støtte, hvis du er typen, der ser fjernsyn i soveværelset.

Mangler du en madras til dine lamelbunde? Vi tilbyder en gratis rygtest

Det er en stor beslutning at købe en ny madras, både fordi det kan være en større investering, men mest af alt fordi en god søvn er en vigtig del af at have det godt. Netop derfor tilbyder vi en gratis rygtest i vores butik på Østerbro i København. Alle mennesker er unikke og derfor bruger vi det mest avancerede udstyr i Europa til at måle din ryg og finde frem til hvilken madras, der vil give dig den bedst mulige støtte. Testen tager cirka en time både for singler og par og du kan bestille tid til testen allerede nu ved at klikke på ”Bestil gratis rygtest” til venstre på forsiden, Schwarz.dk.