Sengebunde

Sengens bund er af stor betydning, da den er med til at bestemme mulighederne for valg af madras. Hos Schwarz Senge har vi stor erfaring med at hjælpe kunder med at finde en ny sengebund. Du kan se nærmere på tre typer af sengebunde i vores udvalg – vi forhandler holdbare lamelbunde, planbunde i forskellige materialer samt elevationsbunde af bedste kvalitet til dig, der drømmer om en elevationsseng. Klik på en af de tre kategorier for at se nærmere på vores smarte bunde til sengen. Du kan blandt andet tage et kig på planbunden, der har en mellemzone, som let kan justeres i fastheden. Vores elevationsbunde rummer også en høj grad af fleksibilitet – du finder f.eks. modellen med skulderfunktion, som gør skulderzonen mere elastisk. Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro. Vi står klar med professionel rådgivning i vores store sengebutik på 500 kvadratmeter.
 

13 varer

Sorter faldende

13 varer

Sorter faldende

Nogle gange er en sengebund det rette valg

Sengebunde skal købes hos Schwarz Senge. Vores personale har god erfaring med at finde de rigtige sengebunde til kunden. Hos Schwarz har vi alt i lamelbunde, elevationsbunde og planbunde fra Röwa, Selecta, Tempur, Kaagaard og andre mærker. Køb stabile og slidstærke bunde til sengen hos Schwarz Senge og se desuden vores sortiment af madrasser, puder og meget andet til soveværelset, som også er af en særdeles flot kvalitet.

Men lad os lige dvæle lidt ved sengebunden et øjeblik. For måske er det netop en solid bund til sengen, der er den rette vej at gå for dig. Det kan f.eks. være, at du har en seng, som du er enormt glad for, men måske matcher sengen ikke helt dine ønsker og behov længere. Det er måske en seng, som du har haft i mange år, og det kan være, at sengens fine gavl ligefrem er prikken over i’et i dit soveværelses indretning. Men måske er den gamle bund slidt op? Der er ikke nødvendigvis grund til at investere i en helt ny seng. Du kan simpelthen vælge at opgradere sengen med en bund i stedet for.

Vi gør vores ypperste for, at du finder den bedste sengebund

Vi glæder os allerede til at se dig i vores butik, som ligger på Østerbro. Butikken byder på et gigantisk sengesortiment fra førnævnte mærker, men også fra Carpe Diem, KOZ, Getama og Dunlopillo. Vi tilbyder desuden finansiering. Du skal vide, at vi altid gør vores ypperste, så du får den bedste service, og vi stopper ikke, før vi har fundet de bedste sengebunde, og hvad du ellers har brug for til soveværelset.