Kontinentalsenge

Hos Schwarz Senge finder du et bredt udvalg af lækre senge fra forskellige kvalitetsmærker. På denne side finder du blandt andet kontinentalsenge fra brands som Carpe Diem, Dunlopillo og Jensen til stærke priser. Se eksempelvis nærmere på sengen med maksimal sovekomfort og trykaflastning, der også er en fryd for øjet takket være sit stilrene design. Du finder også modellen med helt nye og opgraderede fjedersystemer, ligesom du her kan tage et kig på sengen, der giver dig en følelse af vægtløshed. Det kan også være, at du drømmer om kontinentalsengen, der byder på masser af fleksibilitet? Så finder du med høj sandsynlighed en seng her, for vi forhandler varianten, der giver dig mulighed for at justere hårdheden efter behov. Men du finder mere, når det kommer til fleksible kontinentalsenge. Vi er nemlig leveringsdygtige i sengen, der kan fremstilles efter dine mål og ønsker. Inden længe føler du dig som en konge eller dronning, når du lægger dig til rette i din seng. Og når du vågner, er du fyldt med velvære efter den optimale søvn – og godt rustet til en ny dag med mange oplevelser.
 

14 varer

Sorter faldende
 1. Jensen Ambassadør Kontinentalseng RESTSALG
  Specialpris 29.998,00 kr Vejl. pris 54.666,00 kr

   

 2. Jensen jubilæumsseng UDSTILLINGSMODEL SOLGT
  Udsalgspris 19.998,00 kr Vejl. pris 54.998,00 kr

   

 3. Carpe Diem Sandö Kontinental seng
  25 års garanti
  Svanemærket
  Patenteret fjedersystem
  Mange farver
  Udsalgspris 69.120,00 kr

    Levering: Efter aftale

 4. Carpe Diem Beds Harmanö
  25 års garanti
  Svanemærket
  Patenteret fjedersystem
  Mange farver
  Udsalgspris 53.460,00 kr

    Levering: Efter aftale

 5. Jensen Ambassadør Kontinental Seng
  Udsalgspris 19.919,00 kr Vejl. pris 30.645,00 kr

   

 6. Jensen Prestige Kontinental Seng
  Udsalgspris 24.932,00 kr Vejl. pris 38.357,00 kr

   

 7. Dunlopillo Pure Kontinental
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 17.809,00 kr Vejl. pris 29.682,00 kr

   

 8. Dunlopillo Passion Kontinental
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 33.390,00 kr

   

 9. Getama Advanced kontinental seng
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Fast liggekomfort
  Lang holdbarhed
  Udsalgspris 46.700,00 kr

   

 10. Röwa Someo kontinental look
  Udsalgspris 44.598,00 kr Vejl. pris 49.598,00 kr

   

 11. Schramm kontinentalsenge
  80.000,00 kr

   

14 varer

Sorter faldende

Den rette kontinentalseng er en investering i dit velvære

Den seng, du vælger, har stor betydning for din følelse af velvære. Gode kontinentalsenge kan fjerne noget af stresset og give mere overskud i hverdagen. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis, men ser din nye seng som en investering i velvære. Vælg altid en seng, som du er glad for, og som du føler dig tilpas i. En god seng giver dig mere overskud og kommer dermed til at spille en væsentlig rolle i dit liv, ikke bare nu, men på længere sigt.

Hos Schwarz Senge forhandler vi udsøgte kontinentalsenge fra mærker som Dunlopillo, Jensen og Carpe Diem. Vi har fokuseret på disse mærker samt nogle få andre udvalgte mærker, da producenterne her står bag senge i ufravigelig høj kvalitet, både hvad angår komfort, materialer og æstetik.

Vi hjælper dig med at finde den rette kontinentalseng

Hos Schwarz Senge finder du helt sikkert sengen, der sikrer dig en bedre og mere harmonisk søvn. Du kan købe din kontinentalseng fra Schwarz Senge online eller i vores forretning på Østerbro. Når du skal købe noget så vigtigt som en seng, er det en god idé, at du prøver forskellige senge, før du træffer dit valg. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen hos Schwarz Senge på Østerbro.

Vi står altid klar til at vejlede dig i vores store sengebutik på 500 kvadratmeter. Her kan du få en snak om kontinentalsenge med en af vores eksperter, og vi tilbyder også en rygtest, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model til dig.