Elevationssenge

Hos Schwarz Senge finder du eksklusive senge til fantastiske priser. Vi har alt i justerbare elevationssenge fra mærker som Carpe Diem, Dunlopillo, Röwa, Curem, Jensen og Schramm. Vi også forskellige mål – skal du bruge en elevationsseng på 180 x 200 eller 90 x 200? Hos os finder du eksempelvis den enkle og elegante seng med naturlig komfort. Og søger du modellen med nakkeløb, der sikrer optimal støtte ved læsning, er du også kommet til det rette sted. Du finder desuden modellen med behagelig natbelysning og mange andre fordele. Vi kan ligeledes klare luksussengen, der fremstilles efter dine mål og ønsker. Vi bliver overraskede, hvis du ikke finder den rette seng i vores udvalg.

Se flere detaljer ved at klikke på vores elevationssenge. Du kan også læse mere om fordelene ved at vælge en elevationsseng nederst på siden. Hvis du vil prøve nogle af vores flotte modeller, er du mere end velkommen til at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro.

 

10 varer

Sorter faldende
 1. Carpe Diem Beds Marstrand
  25 års garanti
  Svanemærket
  Patenteret fjedersystem
  Mange farver
  Udsalgspris 58.490,00 kr

    Levering: Efter aftale

 2. Carpe Diem Vindö - Flying Bed
  25 års garanti
  Svanemærket
  Patenteret fjedersystem
  Mange farver
  Udsalgspris 99.990,00 kr

    Levering: Efter aftale

 3. Carpe Diem Beds Saltö
  25 års garanti
  Svanemærket
  Patenteret fjedersystem
  Mange farver
  Udsalgspris 47.250,00 kr

    Levering: Efter aftale

 4. Jensen Prestige Aqtive l boxelevation
  Udsalgspris 20.838,00 kr Vejl. pris 34.730,00 kr

   

 5. Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng
  Udsalgspris 16.138,00 kr Vejl. pris 24.827,00 kr

   

 6. Dunlopillo Pure elevationsseng
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 11.599,00 kr Vejl. pris 23.198,00 kr

   

 7. Dunlopillo Pure boxelevation
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 27.824,00 kr

   

 8. Dunlopillo boxelevation Passion
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 16.229,00 kr Vejl. pris 32.458,00 kr

   

 9. Schramm elevationssenge
  22.000,00 kr

   

10 varer

Sorter faldende

Elevationssengen er til dig, der ønsker fleksibilitet

Med en elevationsseng fra os kan du altid finjustere efter dine behov. Det kan være en fordel i mange situationer. Måske vil du gerne læse eller se tv, inden du lægger dig til at sove. Så kan du indstille sengen herefter. Når du vil sove, indstiller du blot sengen igen. Det kan også være, at du ønsker at bruge din seng meget i dagtimerne, og måske laver du mange forskellige ting, mens du opholder dig i sengen. Så er en elevationsseng en oplagt løsning for dig.

Vi hjælper dig med at finde den rette elevationsseng

Du kan frit vælge, om du vil bestille din seng online eller komme forbi vores specialbutik på Østerbro. Her finder du mange elevationssenge med teknik og æstetik, der går op i en højere enhed. I butikken får du mulighed for at prøve de behagelige madrasser og de smarte elevationsmekanismer inden køb. Da en seng er vigtig for dit velvære og overskud, anbefaler vi, at du kommer ind til os, så du kan finde den helt rigtige seng. Vi forestiller os også, at du gerne vil beholde sengen i mange år, hvilket er endnu en god grund til at komme forbi.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i vores butik og til at hjælpe dig med at finde den rigtige seng. Inden længe vågner du med et smil efter en nat i elevationssengen, der har været indstillet perfekt.