Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schramm

Schramm

Schwarz Senge er den eneste danske forhandler af Schramm, der er en traditionsrig tysk producent. Schramm er måske ikke et kendt mærke herhjemme, men det er en skam, for de fremstiller nogle af de allerbedste senge i verden.

En seng fra Schramm er det oplagte valg til dig, der ikke vil have en standardløsning. Der er bogstaveligt talt tusinder af muligheder for at skræddersy din egen seng, og alle senge bliver fremstillet efter mål. Derudover bygges sengene i hånden – af naturmaterialer som kashmir, uld, silke og talalay-latex. Regn med otte ugers levering, men så får du også din helt egen luksusseng, formet efter din ryg og med personlige detaljer hele vejen igennem.

I vores udvalg af de luksuriøse senge, som skræddersys til dine behov, finder du både kontinentalsengen og elevationssengen. Men du kan også se nærmere på den lækre sengeramme eller den fleksible sengebund samt madrassen, der fremstilles til netop dig.

MadrasserSengeSengebunde

Schramm er mærket for dig, der søger en skræddersyet, luksuriøs løsning

Igen og igen viser forskning, hvor vigtig søvn er. Det er blandt andet koncentrationsevne og immunsystem, der bliver påvirket af, hvordan vi sover, for blot at nævne et par af de områder, som søvnen har stor magt over.

Hvis du ønsker at give dig selv de bedste forudsætninger for at sove godt, er en skræddersyet løsning et virkelig godt bud. Helt ned til den mindste detalje kan en seng fra Schramm tilpasses til eksempelvis din højde og kropsbygning. Du får derfor en komfort, som er helt særlig.

Udover at du kan nyde, at din seng er skræddersyet, får du med Schramm de reneste naturmaterialer ind i soveværelset. Er du til skønne materialer som kashmir, uld og silke? Så er dette mærke sikkert noget for dig.

Få unik vejledning, når du køber din kvalitetsseng fra Schramm

Hvis du er til kvalitet hele vejen rundt, når du køber møbler, kan du se frem til at handle hos Schwarz Senge. Vi har solgt senge i flere generationer, og det giver os et solidt fundament bestående af nuanceret viden. Du er derfor i trygge hænder hos os – også fordi vores medarbejdere er specialuddannede og erfarne indenfor alt det, der har med senge at gøre. Kom ind til os og oplev, hvordan vi tager os god tid til at afdække dine sengebehov, store som små.

En skræddersyet løsning fra Schramm giver dig de bedste forudsætninger for en god søvn, og vi skal nok sørge for at finde ud af alt det, der skal findes ud af, for at du får en perfekt model.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge