Saffron

Saffron Phantasia Kontinenltal Seng

Fra 81.135,00  DKK

PHANTASIA - LAD FANTASIEN BLOMSTRE

Phantasia taler lige ind i det bedste fra Saffron. Med solide rødder fra senge lavet i Skandinavien i over 100 år er det stolte traditioner, vi læner os op ad. Denne seng er, ud over solidt håndværk, karakteriseret ved sin unikke formbarhed og komfort, når du sover.

Pris er incl. Saffron De Lux topmadras og bensæt i træ
excl gavl

 

BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

Kernen i en Phantasia er de to unikke 11 cm høje fjedersystemer i madrassen. Alle fjedre ligger i hver sin separate pose, der sikrer at de arbejder uafhængigt af hinanden. Dermed opnås en meget fin balanceret komfort. Sammen med rigelige mængder af nøje udvalgte naturmaterialer som hestehår, bomuld og uld giver det en seng, der sikrer den rette støtte og ikke mindst den helt rigtige temperatur, når du sover i den. Det hele afsluttes med at sengehåndværkeren laver to rækker af sidesyninger i madrassen. Når du ser på madrassen, vil du ud over det fine bolster og de smukke sidesyninger, der forstærker kanterne, hver dag kunne glædes over det fine håndværk.

Basen er der, hvor tyngden finder hvile. Det fjedersystem der arbejder her, tager over og supplerer de to andre fjedersystemer. Alt i alt en optimal konstruktion, der giver en uhørt fin fornemmelse, når du ligger i sengen. Også her er der brugt nøje udvalgte naturmaterialer som fyrretræ, hestehår, bomuld og hør.

På toppen af det hele vores Saffron De Luxe topmadras. Ud over bomuld og hestehår, kommer der også silke i denne topmadras. Alt sammen for at sikre dig den helt rigtige temperatur, og at du sover tørt. Når du sover i en Saffron Phantasia, er det ingen sag at lade drømmene og fantasien blomstre.

Når du vælger din nye Saffron Phantasia seng, så har du mulighed for at vælge mellem de mange eksklusive stoffer

MADRAS

1. bolster i 100% bomuld
2. bomuld/uld
3. bomuld
4. hestehår
5. posefjedre (11 cm)
6. posefjedre (11 cm)
7. hestehår
8. bomuld
9. bomuld/uld
10. bolster i 100% bomuld

BASE

1. bolster i 100% bomuld
2. bomuld
3. hestehår
4. posefjedre (13 cm)
5. hør
6. gedigne trælameller
7. Nordisk fyrretræ

TOPMADRAS

1. bolster i 100% bomuld
2. silke
3. bomuld
4. løse hestehår
5. løse hestehår
6. bomuld
7. silke
8. bolster i 100% bomuld

Specifikationer
MærkeSaffron
SvanemærketIngen
ÅndbarhedMeget høj
Uafhængig fjederbevægelseJa
HåndbyggetJa
Temperatur regulerendeJa
Øko-tex certificeretJa