Saffron

Saffron Authentica kontinental Seng UDSTILLINGSMODEL

Tilbudspris 86.000,00  DKK Regulær pris 143.800,00  DKK

AUTHENTICA - UDSTILLINGSMODEL
180x200 cm Koksgrå incl. Saffron De Lux topmadras - bensæt - Button hovedgavl


UNIK KOMFORT OG FORNEM LUKSUS I EN OG SAMME SENG

Saffron Authentica er en ekstraordinær seng. Med tre lag fjedre samt rigelige mængder af nøje udvalgte naturmaterialer som hestehår, uld, cashmere, hør og bomuld giver det tilsammen en helt unik fornemmelse, når du ligger i en Saffron Authentica.

 

BOOK GRATIS KONSULTATION Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

I madrassen finder du to lag 13 cm høje premium posefjedre. De er placeret oven på hinanden, men arbejder individuelt, når du ligger i sengen. Det sikrer en mere formgivende madras, der på alle måder er fleksibel, og vil give din krop den bedste hvile, når du sover.
For at øge sidestabiliteten på alle fire sider af madrassen, tilføjer vi tre rækker af håndlavede sidesyninger. Et stort arbejde, da de skal sidde præcist og akkurat for at have den optimale effekt.


I basen laver trærammen det tunge arbejde. Det omhyggeligt udvalgte træ til basen giver rammen det perfekte udgangspunkt for det lag af fjedre, der arbejder her. Dette lag tager imod de tunge dele af din krop, men sørger samtidig for at give de øverste lag af fjedre den support, der er nødvendig for at du oplever den unikke komfort, som Authentica tilbyder.


På toppen af Saffron Authentica anbefaler vi en luksus topmadras: Cashmere De Luxe.


Blødt og fint vil den føje din krop. Tilføje den luksus du fortjener. Flere lag af det fineste cashmere og silke samt det bedste hestehår, er sammen med bomuld det, der gør forskellen.

Du vil opleve en topmadras der tilpasser sig dig og årstiden. Give dig fornemmelsen af at sove på en sky, der varmer dig blidt om vinteren og køler dig behageligt om sommeren.


Det tager vores sengehåndværkere omkring 110 timer at bygge en Saffron Authentica. At vi tilbyder dig unik komfort og luksus i én og samme seng, vil du hurtig forstå, når du sover i en Saffron Authentica.

Når du vælger din nye Saffron Authentica seng, så har du mulighed for at vælge mellem de mange eksklusive  tekstiler, som komplimenterer sengens flotte udtryk.

MADRAS

1. bolster i 100% bomuld
2. cashmere
3. silke
4. bomuld
5. hestehår
6. premium posefjedre (13 cm)
7. premium posefjedre (13 cm)
8. hestehår
9. bomuld
10. silke
11. cashmere
12. bolster i 100% bomuld

BASE

1. bolster i 100% bomuld
2. bomuld
3. hestehår
4. premium posefjedre (15 cm)
5. hør
6. gedigne trælameller
7. Nordisk fyrretræ

CASHMERE DE LUXE TOPMADRAS (9 cm)

1. bolster i 100% bomuld
2. cashmere
3. silke
4. bomuld
5. løse hestehår
6. løse hestehår
7. bomuld
8. silke
9. cashmere
10. bolster i 100% bomuld

Specifikationer
MærkeSaffron
SvanemærketIngen
Uafhængig fjederbevægelseIngen
HåndbyggetIngen
Temperatur regulerendeIngen
Øko-tex certificeretIngen