Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Röwa

Röwa

I mere end 100 år har den sydtyske virksomhed Rössle & Wanner, under navnet Röwa, fremstillet innovative kvalitetssenge og sengesystemer. Lige siden virksomheden blev grundlagt, har den konsekvent satset på Tyskland som produktionssted – alt fremstilles på virksomhedens egen fabrik. Lamelbundene fremstilles på Röwas eget savværk ved hjælp af topmoderne teknikker. Fordi al produktionen ligger i Tyskland, kan mærket garantere en meget høj standard.

Så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med en solid kvalitet, der er til at regne med, vil Röwa blot bekræfte dette billede.

Vi har altid et stort udvalg af Röwa-senge til stærke priser. Se udvalget hos Schwarz Senge på Østerbro. Før du besøger os, kan du evt. tage et kig på vores udvalg her på siden. Du finder dog ikke bare Röwa-sengen, men også hovedpuden og sengebunden fra det tyske mærke. Du kan desuden se nærmere på madrassen, der er det nærmeste du kommer en skræddersyet sengeløsning. Mærket står også bag en avanceret rygtest, som du kan få udført helt gratis hos os.

HovedpuderMadrasserRygtestSengeSengebundeTilbud/Udsalg/Restsalg

Röwa er skabt i Tyskland – din garanti for kvalitet

Det er nu over 100 år siden, at Röwa begyndte at producere senge og sengesystemer af bedste kvalitet. Rössle & Wanner eller Röwa har siden 1914 fremstillet senge, som har vundet stor anerkendelse internationalt inkl. i Danmark. Produkterne produceres i Tyskland på egen fabrik. Lamelbundene bliver fremstillet på eget savværk. På denne måde har virksomheden fuld kontrol over processerne, og derfor kan man garantere en høj kvalitet.

Den tyske sengeproducent gør også meget ud af materialevalget, og her spiller produktionens placering ligeledes ind. Mærket bruger nemlig omhyggeligt udvalgt bøgetræ fra de omgivende skove.

En anden faktor, der er med til at sikre kvaliteten, er virksomhedens samarbejde med forskere og specialister. Resultatet af samarbejdet bliver løbende indarbejdet i Röwa-produkterne.

Få ekspertvejledning, når du skal vælge den rette seng fra Röwa

Vi er stolte over at kunne præsentere et stort udvalg fra den tyske sengeproducent Röwa, som vi mener har skabt mange senge af en usædvanlig høj kvalitet. Man kan ikke gå galt i byen med en Röwa-seng. Det er dog stadigvæk en god idé, at du kommer forbi Schwarz Senge på Østerbro, så du kan prøve sengene og tage en snak med os inden køb.

Vores medarbejderes ekspertviden passer perfekt sammen med vores udvalg af lækre kvalitetssenge fra Röwa. Intet er overladt til tilfældighederne, hverken når det kommer til vores sortiment eller til vores vedjledning i forbindelse med dit køb af seng og sengetilbehør. Derfor kan vi sørge for, at du ender med den seng, madras eller lignende, der vil give dig den bedste komfort og den bedste søvn.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge