Villy Nørgård Sengerammer

Her bliver du præsenteret for vores senge fra Villy Nørgård. Der er tale om senge, der er skabt med krop og sjæl. Træet bliver grundigt forarbejdet, og alle senge er håndbyggede af danske håndværkere. Alle møbler fra dette mærke skabes med sans for de mindste detaljer, og der bliver ikke sendt noget ud fra fabrikken, som ikke er af den højeste kvalitet. Villy Nørgård-senge produceres ikke på en hypermoderne fabrik, hvor alt foregår per automatik. Der hviler en ro over fabrikken, og der dufter stadigvæk af træ ligesom i gamle dag. Du får ikke blot en seng, når du vælger en Villy Nørgård. Du får et kvalitetsmøbel, der afspejler en særlig historie. Du er velkommen til at tage et kig på de smukke og spændende senge i vores udvalg af Villy Nørgård. Ønsker du et klassisk look med bløde former eller et mere råt og upoleret look? Eller måske noget helt tredje?
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Overvej en elegant Villy Nørgård sengeramme

Søger du kombinationen af høj kvalitet, tidløst design og ergonomisk korrekthed i din seng? Så kan du med fordel overveje en Villy Nørgård sengeramme. Hos den danske designer laves det hele i hånden. Derudover er alle deres løsninger brugerdefinerede. I en Villy Nørgård sengeramme får man altså et produkt, der passer perfekt til ens udtryk og behov. Uanset hvordan der er indrettet hos dig, kan du finde en Villy Nørgård sengeramme, der vil klæde dit hjem. For eksempel kan du overveje en sengeramme i stilren bøg eller i fantastisk smuk eg.

Der er tænkt over ethvert strøg med værktøjet på de elegante overflader og bløde kanter. Desuden er materialerne særdeles hårdføre, så sengerammen kan du få gavn af i lang tid. Og gavn vil du virkelig få af den. En Villy Nørgård sengeramme udgør et solidt grundlag for den gode nattesøvn. Uden en ordentlig nattesøvn begår man ofte flere fejl i løbet af dagen på arbejdet.

Sengen er en afgørende kilde til energi

Det er i studier påvist at søvn så vigtig for vores funktionalitet at mangel på den kan være lige så skadelig som alkoholpåvirkning. Mængden af søvn er selvfølgelig vigtig. Men kvaliteten af den skal man også tage højde for. En god nats søvn afhænger i høj grad af et solidt fundament, som er tilpasset ens specifikke kropslige behov. Derudover anbefales det, at man udskifter sin seng en gang imellem, fordi vores kroppes behov forandres over tid. På et bestemt tidspunkt kan man have brug for mere fleksibilitet, på et andet kan man have brug for mere stabilitet.

I en sengeramme fra Villy Nørgård er der sørget for, at den er tilpasset netop dine behov. Det er den bedste grund til at anskaffe sig en ordentlig sengeramme fra den populære producent. Gå endelig på jagt efter din foretrukne Villy Nørgård sengeramme i udvalget ovenfor. Tag gerne fat i os, hvis du har spørgsmål!

Kvalitet og holdbarhed ud over det sædvanlige med Villy Nørgård sengerammer

Alle Villy Nørgård sengerammer her på siden er skabt ud fra et ønske om at glæde øjet såvel som sjælen. Her kan du altid finde en smuk og elegant sengeramme, som er skabt i en kvalitet, der holder mange år ud i fremtiden. For at forbedre holdbarheden på sengerammerne bliver der lagt meget energi i at udnytte træets naturlige styrker og samtidig fremhæve de smukke detaljer, der gør materialet unikt. Der arbejdes blandt andet i eg, bøg, valnød og røget eg. Stilmæssigt forsøger det danske mærke også at følge en ren og tidløs linje, så en Villy Nørgård sengeramme ikke går af mode, men derimod forbliver aktuel uanset tidens trends

Vi håber, du vil finde udvalget af Villy Nørgård sengerammer inspirerende, og at du vil nyde at se nærmere på de adskillige design, materialer, størrelser og farver for enhver smag. Du kan købe sengerammen for sig selv, men vi hjælper dig også gerne med at finde en passende bund, madras og topmadras samt det nødvendige sengetilbehør, så du kan sove som en drøm. Handler du her hos Schwarz Senge, tilbyder vi 60 dages ombytningsret, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige Villy Nørgård sengeramme til dine behov.