Villy Nørgård senge

På denne side finder du vores udvalg af Villy Nørgård senge. Som navnet nok afslører, er der tale om en dansk producent. Det er også dygtige danske håndværkere, der laver de håndbyggede senge. Træet forarbejdes med største omhyggelighed, og der er opmærksomhed på hver en detalje. Sengene fra Villy Nørgård er derfor af topkvalitet – de er til dig, som ikke går på kompromis med din seng. Og sengen er da også et fornuftigt møbel at være kompromisløs omkring. Man bruger mange timer i sengen, og en kvalitetsseng medvirker til, at du kan sove godt og dermed blive udhvilet til næste dags udfordringer. Villy Nørgård senge er heldigvis bygget til at behage dig. I vores udvalg på denne side finder du smukke sengerammer i vidt forskellige designs. Du bliver præsenteret for det klassiske design, det enkle design, det rå design og det legende design. Flere af rammerne har det til fælles, at de fås i mange forskellige materialer. Skal din Villy Nørgård seng være i bøg, eg, farver eller noget helt fjerde?
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

En Villy Nørgård seng er fantastisk håndværk

Nogle minimumskrav skal selvfølgelig være opfyldt, når man køber en seng. Den skal være komfortabel og ergonomisk korrekt. Med en Villy Nørgård seng får man lige dét ekstra. I vores store udvalg af fantastiske senge er en Villy Nørgård seng i den mere luksuriøse klasse. Bag brandet står nemlig en designer, som går op i at lave senge med liv og sjæl. Sengene er håndlavede og skræddersys til den enkelte kundes behov.

Har man i forvejen gjort meget ud af at indrette sit hjem elegant, vil en Villy Nørgård seng passe perfekt ind. Den er dog ikke kun præsentabel. Det hårdføre træ betyder, at du kan have gavn af din Villy Nørgård seng i mange år fremover. Uanset om du vælger en seng i bøg eller eg, vil du være sikker på at have et solidt fundament til din søvn. Dermed vil du kunne være udhvilet og klar til en lang dag på arbejdet.

Sørg for at få det rigtige fundament til søvnen

Hvad vil det egentlig sige at sove ordentligt igennem? For de fleste betyder det syv til otte timers søvn. Det skal også være i en komfortabel sovestilling. På den baggrund er man klart bedst forberedt til en lang arbejdsdag. Det er for eksempel påvist i studier at manglende søvn er en omtrent lige så stor risikofaktor som alkoholindtag i forhold til bilkørsel. Med en Villy Nørgård seng får man netop det rette grundlag for en god og behagelig nattesøvn.

Den populære sengefabrikant tilføjer konstant nye modeller til deres imponerende serier. Med de nye Villy Nørgård senge følger nye forbedringer, både i forhold til design og funktioner. Dem sørger vi selvfølgelig for at holde os opdaterede med. Det er nemlig vigtigt for os, at du har adgang til markedets bedste senge. Har du spørgsmål til vores Villy Nørgård senge? Kontakt os meget gerne, så besvarer vi dem.

Shop elegante og moderne Villy Nørgård senge her

Hos danske Villy Nørgård har man designet et smukt sortiment af senge ud fra en vision om at kombinere klassisk elegance og enkelthed med kvalitetsmaterialer og godt håndværk. Vores håndplukkede udvalg af eksklusive Villy Nørgård senge byder på adskillige modeller, og er lige noget for dig, der værdsætter kvalitet ned til den mindste detalje. Vi forhandler smukke og unikke Villy Nørgård senge, der er udarbejdet i massiv eg, bøg, valnød og røget eg med respekt for træets smukke og naturlige struktur. Mange af sengerammerne kan købes for sig selv men også som et samlet sæt med både rammebunde, madrasser og hovedgavl inkluderet.

Vi hjælper dig gerne med at tage højde for dine ønsker og behov, når det kommer til madrassens størrelse og hårdhed, så du kan ligge komfortabelt i din nye Villy Nørgård seng. Det er individuelt fra person til person, hvilken seng, der opfylder kravene, når det kommer til både komfort, design og materialer. Vi føler os alligevel sikre på, at alle kan finde deres drømmeseng her i vores imponerende udvalg af Villy Nørgård senge. Se mere lige her på siden og husk at du kan forbedre din søvn ved at booke en gratis rygtest hos os.