Villy Nørgård senge

Her bliver du præsenteret for vores senge fra Villy Nørgård. Der er tale om senge, der er skabt med krop og sjæl. Træet bliver grundigt forarbejdet, og alle senge er håndbyggede af danske håndværkere. Alle møbler fra dette mærke skabes med sans for de mindste detaljer, og der bliver ikke sendt noget ud fra fabrikken, som ikke er af den højeste kvalitet. Villy Nørgård-senge produceres ikke på en hypermoderne fabrik, hvor alt foregår per automatik. Der hviler en ro over fabrikken, og der dufter stadigvæk af træ ligesom i gamle dag. Du får ikke blot en seng, når du vælger en Villy Nørgård. Du får et kvalitetsmøbel, der afspejler en særlig historie. Du er velkommen til at tage et kig på de smukke og spændende senge i vores udvalg af Villy Nørgård. Ønsker du et klassisk look med bløde former eller et mere råt og upoleret look? Eller måske noget helt tredje?
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Villy Nørgård er et eksklusivt sengemærke

Søger du et luksuriøst brand til dit sengeudstyr? Så er du kommet til den rigtige side. Sådan et er Villy Nørgård nemlig. Brandet drives af den passionerede designer af samme navn. Visionen hos Villy Nørgård er at lave senge i et kompromisløst design og kvalitetsmaterialer i topklasse. En luksuriøs seng, der passer ind i et luksuriøst hjem er ikke den eneste fordel ved dette udvalg. Med et sengemøbel fra Villy Nørgård er der gode muligheder for at få en fantastisk nattesøvn.

I disse tider er nattesøvn noget, der ofte nedprioriteres. Vores travle liv betyder indimellem, at vi ikke får nok søvn. Det kan også betyde, at kvaliteten af søvnen ikke er optimal. Syv til otte timers uafbrudt søvn antages af mange at være det bedste. Alt derunder øger risikoen for at begå fejl i dagligdagen. Det er påvist i studier, at man fungerer bedre med den rette mængde søvn. Du forbedrer dine chancer for at opnå dette med det rigtige sengeudstyr. Derfor er Villy Nørgård helt sikkert en overvejelse værd.

Fortæl din historie med et kvalitetsmøbel

Villy Nørgård hører bestemt under de mere eksklusive mærker. Med materialer som valnød, eg og bøg skræddersyr producenten senge efter deres kunders ønsker og behov. Mindst en gang hvert tiende år bør man udskifte sin seng, lyder et råd. Findes der en bedre måde at gøre det på end med en brugerdefineret seng? Her hos Schwarz Senge sørger vi konstant for at holde vores sortiment opdateret med det nyeste inden for sengebranchen. Med Villy Nørgård har du nogle fantastiske muligheder for at fortælle din historie udadtil. Men det vigtigste er selvfølgelig, at din seng er usammenligneligt behagelig at lade sig sænke ned i. Er du interesseret i en seng fra Villy Nørgård, skal du være meget velkommen til at kontakte os.