Silvana

Hollandske Silvana har udviklet og produceret kvalitets-sengetilbehør i mere end 35 år. Deres nytænkende sortiment af behagelige dyner og ergonomiske puder er designet til at give optimal støtte og velbehag natten lang. Derfor er de også anbefalet af Gigtforeningen. Hvis du værdsætter kvalitet, funktionalitet og komfort ud over det sædvanlige, er vi sikre på, at du vil holde af dine nye Silvana produkter, som er udviklet i samarbejde med blandt andet fysioterapeuter og kiropraktorer. Hos Silvana implementerer man konstant markedets nyeste teknologier for at optimere sortimentet, og derfor kan du altid finde et moderne og opdateret udvalg af puder og sengetilbehør på denne side. Når du handler her hos Schwarz Senge, er du sikret et håndplukket udvalg, gode priser og service i særklasse, da vores traditionsrige forretning har mere end 71 års erfaring indenfor senge og sengetilbehør.
 

6 varer

Sorter faldende
 1. Silvana hovedpude GRENAT
  1.199,00 kr

   

 2. Silvana hovedpude SAPHIR
  1.199,00 kr

   

 3. Silvana hovedpude EMERALD
  1.199,00 kr

   

 4. Silvana hovedpude FLURINE
  1.199,00 kr

   

 5. Silvana hovedpude CRISTAL
  1.199,00 kr

   

 6. Silvana hovedpudebetræk
  299,00 kr

   

6 varer

Sorter faldende

Ergonomiske puder fra Silvana - kvalitet som kan mærkes

Hvis du trænger til en ny hovedpude og sætter høje krav til kvalitet, vil du med garanti elske vores brede udvalg af regulerbare og ergonomiske puder og sengetilbehør fra Silvana. Hver enkelte pude her i udvalget er grundigt udarbejdet i markedets bedste materialer for at sikre en holdbarhed og levetid, der går langt ud i fremtiden. I produktionen benytter Silvana markedets nyeste teknologier samt intelligente materialer, der er med til at regulere din kropstemperatur, når du hviler dig. Alle produkter er udviklet og produceret af håndværkere med mange års erfaring, og de lever op til høje europæiske standarder. Sortimentet byder på Silvana puder og dyner med enten syntetiske fibre eller ansvarligt opdrevne dun i højeste kvalitet. Her på siden skinner det igennem, at sortimentet er udviklet med udgangspunkt i kunden og med et konstant fokus på sovekomfort, og det er vi sikre på, at du vil opleve, hvis du tager et nærmere kig lige her.

Få dit livs bedste nattesøvn med Silvana puder

Vi har alle vores individuelle ønsker, når det kommer til vores nattesøvn. Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Silvana puder og sengetilbehør, der byder på adskillige tilpassede løsninger til ethvert behov. Uanset dine fysiske behov og præferencer når det kommer til komfort, findes der en Silvana pude her i kategorien, som passer til dig. Start dagen ud med at føle dig veludhvilet med en blød og lav hovedpude fra Silvana, der tager din søvn til et helt nyt niveau. Hvis du foretrækker en hårdere, højere eller mere fast Silvana pude, kan du også finde det her i udvalget, som byder på regulerbare puder med optimal støtte for både hoved og nakke.

Hårdhed, højde og støtte til ethvert behov

Som mennesker har vi hver især vores egne unikke skavanker og præferencer, når det kommer til vores nattesøvn. Derfor har Silvana produceret en serie af ergonomiske og komfortable hovedpuder i adskillige hårdheder og højder, så der findes en variant til enhver. Vi vil mene, at alle, uanset individuelle behov, kan finde en Silvana hovedpude her i sortimentet, der giver den korrekte støtte og et ideelt udgangspunkt for en god nats søvn. Vores mange forskellige Silvana hovedpuder tager hensyn til din liggestilling, uanset om du sover på ryggen, på siden eller på maven. Se nærmere lige her, hvor du blandt andet kan finde en lav og blød pude med latex nakkestøtte eller en fast og støttende pude med fiberfyld.

Når du handler hos Schwarz Senge, hjælper vi dig med at undgå fejlkøb ved at tilbyde kyndig vejledning og en gratis rygtest. Med hjælp fra vores avancerede måleudstyr i butikken på Østerbro vil vi rådgive dig i valget af den helt rette pude, højde og hårdhed til dine specifikke behov. Her i kategorien finder du også specialsyede pudebetræk, som Silvana har produceret for at give hovedpuderne en længere levetid ved at beskytte dem mod den naturlige sved og varme, som kroppen afgiver i løbet af natten.